ΖΩΔΙΑ

29/8 Τι λένε τα άστρα για σήμερα


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

29 Αυγούστου 2018

zodia_0_2_0_0_4.jpg

Η σύνοδος της Σελήνης με το Χείρωνα στον Κριό και το τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω στο ξεκίνημα της Τετάρτης 29 Αυγούστου μοιάζουν να δυσκολεύουν τη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Μπορεί να συναντήσεις εμπόδια που οφείλονται στις δικές σου ικανότητες που δεν είναι απεριόριστες και κάποιες αστοχίες που μπορεί να έρχονται στην επιφάνεια μέσω από ανάγκη για επένδυση χρόνου σε επανάληψη προσπαθειών. Θα χρειαστεί να επιμείνεις ώστε να καταφέρεις να ολοκληρώσεις κάτι που σε ζορίζει και να αποδείξεις πως δεν τα παρατάς μπροστά στις δυσκολίες. Θα πρέπει επίσης να παλέψεις ώστε να αντέξεις να παραμείνεις κάτω από τις εντολές ενός προσώπου που μπορεί να θεωρείς πως δε θα έπρεπε να δίνει διαταγές. Αυτή η προσπάθεια απαιτεί διπλωματία και εσωτερικές ισορροπίες, που είναι όμως αρκετά πιθανό να μη διαθέτεις τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.