ΖΩΔΙΑ

30/8 Τι λένε τα άστρα για σήμερα


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

30 Αυγούστου 2018

zodia_0_2_0_0_4.jpg

Η αντίθεση της Σελήνης από τον Κριό με την Αφροδίτη από το Ζυγό και το τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω την Πέμπτη 30 Αυγούστου μοιάζει να ενεργοποιεί τις διαπροσωπικές σχέσεις των εκπροσώπων του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο, φέρνοντας στο προσκήνιο συγκρούσεις που μπορεί όμως να κλείνουν μέσα τους την έννοια της έλξης ανάμεσα σε δύο διαφορετικά πρόσωπα. 

Η πρώτη αντίδραση σε μία γνωριμία μπορεί να είναι ο διαπληκτισμός και η ανάδειξη της διαφορετικότητας, μπορεί να περικλείει τις έννοιες της υπεροχής της μίας μονάδας απέναντι στην άλλη και της επιβολής του εγώ. Σε μία τέτοια περίσταση, θα πρέπει η μία από τις δύο πλευρές να αναδείξει την ικανότητα να ισορροπεί τις καταστάσεις, να είναι σε θέση να λειτουργήσει με διπλωματία και ευελιξία απέναντι στις φανερές αντιθέσεις. Η ευγένεια απέναντι στην πρόκληση μπορεί να κερδίσει τις εντυπώσεις και να συνδέσει ανθρώπους που είναι συμπληρωματικοί μεταξύ τους, αλλά αρνούνται να καταπνίξουν τον εγωισμό που σέρνουν μαζί τους. 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.