ΖΩΔΙΑ

1/9 Τι λένε τα άστρα για σήμερα


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

31 Αυγούστου 2018

zodia_0_2_0_0_4.jpg

Η αντίθεση της Σελήνης από τον Ταύρο με το Δία από το Σκορπιό και το τετράγωνο με τον Ερμή από το Λέοντα το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου φαίνεται να φορτώνουν με υποχρεώσεις τη ζωή των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η αντίσταση απέναντι στις εξελίξεις μπορεί να φέρει νεύρα και εντάσεις, αφού υπάρχουν παγιωμένες αντιλήψεις που μοιάζουν να ορθώνουν εμπόδια στη διαδρομή που είναι προ των πυλών. Χρειάζεται να βρεθεί ευελιξία και προσαρμοστικότητα στις καταστάσεις, αλλά αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο τη σημερινή ημέρα. Από την άλλη βέβαια πλευρά, η σοβαρότητα, η σταθερότητα και η συνέπεια των λόγων και των πράξεων είναι στοιχεία ενός χαρακτήρα ατόμου πάνω στο οποίο μπορεί κάποιος να βασιστεί. Αν λοιπόν βρίσκεσαι σε μία εποχή που αναζητάς σταθερά στηρίγματα γύρω σου, αν προσπαθείς να βάλεις θεμέλια, τότε ίσως να βρίσκεσαι σε ένα περιβάλλον  που ευνοεί μία τέτοια πρόθεση. 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.