Τα 5 πιο συναισθηματικά ασταθή ζώδια

The Jennettes
Τετάρτη 12 Σεπτέμβριος 2018
photo-1456126763555-aebd7612fb9f.jpg

Όλοι έχουμε καλές και κακές μέρες. Αλλά όταν κάποιος βιώνει συμπτώματα συναισθηματικής αστάθειας, αυτά τα ups & downs μπορούν να γίνουν υπερβολικά. Με λίγη βοήθεια από την αστρολογία, μπορούμε να καταλάβουμε ποια ζώδια είναι περισσότερο συναισθηματικά ασταθή από άλλα. Με τη γνώση αυτή, όσοι ανήκουν σε αυτά τα ζώδια, ενδεχομένως να μπορέσουν να βρουν τον δρόμο για την συναισθηματική αρμονία.

1. Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι ζώδια του Νερού και μπορούν από εκεί που γελούν, με το παραμικρό, να ξεσπάσουν σε κλάματα. Ενώ αυτές οι εναλλαγές στη διάθεση μπορεί να μπερδέψουν τους άλλους, οι Καρκίνοι δεν το κάνουν επίτηδες. Απλά νιώθουν συναισθήματα πιο βαθιά από άλλους.

2. Ζυγός

Οι Ζυγοί χρειάζονται σταθερότητα, αλλά αυτό χρειάζεται πολλή ενέργεια, συγκέντρωση και εξάσκηση. Μπορεί να δημιουργήσουν επίτηδες ανισορροπίες στη ζωή τους για να επιτύχουν έναν συγκεκριμένο στόχο.

3. Σκορπιός

Αν οι Σκορπιοί δεν ελέγξουν τα συναισθήματά τους, τότε η κατάσταση μπορεί να μοιάζει με σεισμό και τυφώνα την ίδια στιγμή, χωρίς σταματημό. Μπορεί να εμφανιστούν σε μορφή οργής, εκδίκησης ή σε μεγάλα ξεσπάσματα. Αλλά ο Φοίνικας, ως σύμβολο του Σκορπιού, όταν φτάνει στο μηδέν, έχει τη δυνατότητα να αναγεννηθεί από τις στάχτες του και να επανέλθει σε συναισθηματική σταθερότητα.

4. Τοξότης

Οι Τοξότες μπορεί να μην είναι συναισθηματικά ασταθείς, αλλά είναι σίγουρα συναισθηματικά ασυνεπείς. Μία μέρα θα αντιδράσουν σε μία έκπληξη με χαρά και την άλλη με θυμό ή με αδιαφορία. Έχει να κάνει με την οπτική τους, τη δεδομένη στιγμή.

5. Ιχθείς

Οι Ιχθείς έχουν βαθιά διαίσθηση και είναι ευαίσθητοι στο περιβάλλον τους, γι' αυτό και βιώνουν τα συναισθήματά τους σε υπερβολικό βαθμό. Αν δεν έχουν τρόπο να τα εκφράσουν, μπορούν να γίνουν εξαιρετικά ασταθείς συναισθηματικά.

Διαβάστε ακόμη: 

Το μεγαλύτερο εμπόδιο στην ερωτική σας ζωή, σύμφωνα με το ζώδιό σας

5 πράγματα που θα πρέπει να αποφύγετε όσο η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη

5 συνδυασμοί ζωδίων που θα απατήσουν ο ένας τον άλλον

Τα 3 ζώδια που θα έχουν το πιο δύσκολο φθινόπωρο