ΖΩΔΙΑ

Πώς να διακοσμήσετε το σπίτι σας, σύμφωνα με το ζώδιό σας


The Jennettes

13 Σεπτεμβρίου 2018

photo-1489171078254-c3365d6e359f.jpg

Όλοι χρειαζόμαστε μία ανανέωση πού και πού και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να δώσουμε έναν φρέσκο αέρα στο σπίτι μας. Η αστρολογία μπορεί να βοηθήσει σε αυτό, αφού το κάθε ζώδιο έχει διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις. Με τον ερχομό του φθινοπώρου, δείτε πώς μπορείτε να διακοσμήσετε το σπίτι σας σύμφωνα με το ζώδιό σας:

Κριός

Σας αρέσει οτιδήποτε minimal και ακόμα και το πιο μικρό αντικείμενο μπορεί να αλλάξει εντελώς το πώς νιώθετε στον χώρο σας. Δώστε βάση στις λεπτομέρειες.

Ταύρος

Σας αρέσει η πολυτέλεια η ζεστασιά. Επενδύστε σε αρωματικά κεριά με πλούσια αρώματα για να μυρίζει ο χώρος σας υπέροχα κάθε στιγμή.

Δίδυμος

Σας αρέσει να διασκεδάζετε με τη διακόσμηση του σπιτιού σας, οπότε μην φοβηθείτε να κάνετε mix and match από χρώματα και patterns.

Καρκίνος

Τα αντικείμενα και τα έπιπλά σας πρέπει να έχουν μία ιστορία ή συναισθηματική αξία, οπότε μπορείτε να βγείτε μία βόλτα σε vintage μαγαζιά και να επιλέξετε αυτά που σας κάνουν να νιώθετε πιο όμορφα.

Λέων

Σας αρέσουν η λάμψη και τα χρώματα, γι΄αυτό επενδύστε σε παστέλ υφάσματα και κομψές ταπετσαρίες.

Παρθένος

Θέλετε τα αντικείμενα και τα έπιπλά σας να δείχνουν υπέροχα αλλά να είναι και πρακτικά. Επενδύστε σε αυτά από οργανικές πηγές.

Ζυγός

Ισορροπημένα γεωμετρικά σχήματα, αντιθέσεις μαύρου και λευκού, με πινελιές έντονου χρώματος, θα δημιουργήσουν τον ιδανικό χώρο για εσάς.

Σκορπιός

Μία ολοκληρωτική ανανέωση του χώρου σας είναι αυτό που χρειάζεται το ζώδιό σας. Επενδύστε σε υφές και χρώματα που σας φτιάχνουν τη διάθεση και έχουν πολυτελή χαρακτήρα.

Τοξότης

Εφαρμόστε τον περιπετειώδη χαρακτήρας σας και στο σπίτι σας, με αντικείμενα που μπορούν να σας ταξιδέψουν. Κειμήλια από ταξίδια ή χάρτες που θα σας κάνουν να τα ονειρεύεστε.

Αιγόκερως

Διαλέξτε κλασσικά και διαχρονικά κομμάτια, που δείχνουν αποτελέσματα σκληρής δουλειάς. Σοφιστικέ και πολυτελή.

Υδροχόος

Διώξτε οτιδήποτε σας βαραίνει ή σας προκαλεί άσχημες μνήμες. Επενδύστε σε τεχνολογικά gadgets και μοντέρνα αντικείμενα.

Ιχθείς

Λειτουργείτε καλύτερα όταν δεν σας "πνίγουν" τα υλικά αγαθά. Διατηρήστε τον χώρο σας ανοιχτό και φωτεινό. 

 

Διαβάστε ακόμη:

Το μεγαλύτερο εμπόδιο στην ερωτική σας ζωή, σύμφωνα με το ζώδιό σας

5 πράγματα που θα πρέπει να αποφύγετε όσο η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη

5 συνδυασμοί ζωδίων που θα απατήσουν ο ένας τον άλλον

Τα 3 ζώδια που θα έχουν το πιο δύσκολο φθινόπωρο

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.