ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα έχουν τον πιο δύσκολο Οκτώβριο


The Jennettes

2 Οκτωβρίου 2018

photo-1508110986880-c7c0acebc778.jpg

Ο Οκτώβριος είναι εδώ και είναι ο γενέθλιος μήνας των Ζυγών. Ωστόσο, ο κυβερνήτης των Ζυγών, η Αφροδίτη, βρίσκεται στον Σκορπιό και τα πράγματα είναι λίγο πιο σκοτεινά όσον αφορά τις σχέσεις. Ο Δίας κάνει την τελευταία του βόλτα επίσης στο ζώδιο του Σκορπιού πριν μπει στον Τοξότη και η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη στο ίδιο ζώδιο στις 5 του μήνα. Κι ενώ όλα τα ζώδια θα επηρεαστούν, τρία συγκεκριμένα ζώδια θα νιώσουν το αντίκτυπο λίγο περισσότερο από τα άλλα:

Ταύρος

Ο Ουρανός περνάει από το ζώδιό σας και φέρνει ένα απρόσμενο χάος στη ζωή σας, μαζί με πολλές αλλαγές τους τελευταίους μήνες. Ενδεχομένως να βρείτε στον δρόμο σας έναν μυστηριώδη και εκδικητικό Σκορπιό τις επόμενες εβδομάδες, κι αυτό γιατί η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη στο κομμάτι των σχέσεών σας.

Λέων

Με τον ήλιο να βρίσκεται στον τρίτο οίκο της επικοινωνίας, της οικογένειας και της εργασίας, ξέρουμε πως είστε γεμάτοι υποχρεώσεις. Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό ενδεχομένως να επιστρέψουν κάποια πράγματα από το παρελθόν και να πρέπει να τα αντιμετωπίσετε. Μην φοβάστε την αλήθεια.

Καρκίνος

Αυτή η σεζόν φέρνει περισσότερη πίεση, αλλά δε χρειάζεται να ανησυχείτε. Θα αναθεωρήσετε πολλά πράγματα αυτόν τον μήνα, ενώ η ανάδρομη Αφροδίτη θα επηρεάζει τις φιλίες και την καριέρας σας μέχρι και το Νοέμβριο. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα φέρει σκιές του παρελθόντος στις σχέσεις και στις αξίες σας, αλλά χρειάζεστε μία αλλαγή στη ζωή σας. Θα τα καταφέρετε.

Διαβάστε επίσης: Τα 3 ζώδια που θα έχουν τον καλύτερο Οκτώβριο

Το μεγαλύτερο εμπόδιο στην ερωτική σας ζωή, σύμφωνα με το ζώδιό σας

5 πράγματα που θα πρέπει να αποφύγετε όσο η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη

5 συνδυασμοί ζωδίων που θα απατήσουν ο ένας τον άλλον

Τα 3 ζώδια που θα έχουν το πιο δύσκολο φθινόπωρο

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.