ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο η ανάδρομη Αφροδίτη


The Jennettes

6 Οκτωβρίου 2018

ryan-holloway-276366-unsplash.jpg

Η ανάδρομη Αφροδίτη είναι εδώ και εκεί που νομίζαμε πως είχαμε γλιτώσει επιτέλους απ' όλες τις ανάδρομες πορείες των πλανητών του καλοκαιριού, η Αφροδίτη γύρισε ανάδρομη για να φέρει έντονες καταστάσεις. Τα ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο θα αναγκαστούν να αναλύσουν διεξοδικά οτιδήποτε έχει να κάνει με αγάπη, αξίες και οικειότητα. Η ανάδρομη Αφροδίτη θα χωρίσει τον χρόνο της στον Ζυγό και στον Σκορπιό, όπου βρίσκεται τώρα.

Δείτε ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο:

Κριός

Θα σας δυσκολέψει σε διάφορους τομείς της ζωής σας, από τα ερωτικά, μέχρι τα επαγγελματικά, μέχρι τις φιλίες σας. Η αποφασιστικότητά σας θα σας βοηθήσει να τα ξεπεράσετε όλα.

Ταύρος

Μερικές σας συνήθειες θα συνειδητοποιήσετε πως δεν λειτουργούν πια. Η ανάδρομη Αφροδίτη θα σας κάνει να επανεξετάσετε όλους τους τομείς της ζωή σας.

 

Διαβάστε επίσης: Πώς θα σας επηρέασει η ανάδρομη Αφροδίτη σύμφωνα με το ζώδιό σας

 

Ζυγός

Μπορεί να νιώσετε πως κάνετε πράξεις που δεν ταιριάζουν στον χαρακτήρα σας. Η ανάδρομη Αφροδίτη θα σας κάνει να κινηθείτε απότομα και να πάρετε αποφάσεις της στιγμής. Προσέξτε.

Σκορπιός

Με την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιό σας θα νιώσετε σαν να θέλετε να βάλετε το κεφάλι σας στην άμμο, μέχρι να περάσει. Αν έχετε κρατήσει θυμό για κάποιο άτομο θα πρέπει να το συγχωρήσετε και να προχωρήσετε για να απελευθερωθείτε εσείς.

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.