ΖΩΔΙΑ

Τα 4 πιο αταίριαστα ζευγάρια ζωδίων


The Jennettes

11 Ιανουαρίου 2019

photo-1496523720220-b62e33cf3161.jpg

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να κάνουν μία σχέση ταραχώδη, συμπεριλαμβανομένου του αν τα ζώδια του ζευγαριού ταιριάζουν ή όχι. Αν είναι εντελώς αντίθερα ή δεν έχουν πραγματική χημεία, ίσως δυσκολευτούν στο να καταλάβουν ο ένας τον άλλον ή να διαφωνήσουν με υγιή τρόπο - λόγω του πώς δε ταιριάζουν οι προσωπικότητές τους.

Κι ενώ αυτό δεν ισχύει για κάθε ζευγάρι, τα προβλήματα αυτά μπορεί να προέρχονται από το πού βρίσκονται τα ζώδιά τους σε έναν αστρολογικό χάρτη. Τα ζευγάρια που βρίσκονται 150 μοίρες μακριά, έχουν εξαιρετικά μεγάλες δυσκολίες στο να συνεννοηθούν. 

Δείτε ποια ζευγάρια είναι τα πιο αταίριαστα: 

Kριός και Σκορπιός

Ενώ ο Κριός και ο Σκορπιός μπορεί να ελκύονται πολύ ο ένας απ' τον άλλον, η σχέση τους συνήθως είναι γεμάτη δράμα. Επηρεάζονται και οι δύο ιδιαίτερα από τον Άρη, τον πλαντήτη της σύγκρουσης, οπότε ακόμα κι αν γίνει με διαφορετικούς τρόπους - ο Κριός θα μπει κατευθείαν σε σύγκρουση, ενώ ο Σκορπιός είναι πιο παθητικά επιθετικός - αυτοί οι δύο είναι συνεχώς νευριασμένοι ο ένας με τον άλλον.

Ο Κριός είναι ευθύς, ενώ ο Σκορπιός πιο μυστικοπαθής και αυτό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα εμπιστοσύνης, ειδικά από τη στιγμή που και τα δύο ζώδια ελκύονται ο ένας απ' τον άλλον. Η ζήλια μπορεί να αποτελέσει εξίσου σημαντικό θέμα, 

Ταύρος και Τοξότης

Λόγω των αντίθετων προσωπικοτήτων τους, ο Ταύρος και ο Τοξότης δεν μπορούν πάντα να συνεννοηθούν. Οι Ταύροι χρειάζονται σταθερότητα και άνεση, ενώ οι Τοξότες είναι περιπετειώδεις και συνέχεια περιπλανώνται. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα, αν δεν προσέξουν, αφού ο Ταύρος μπορεί να βλέπει τον σύντροφό του ως απομακρυσμένο, ενώ ο Τοξότης να βλέπει τον Ταύρο σαν να βαριέται συνεχώς.

Λέων και Αιγόκερως

Λόγω του ότι δουλεύουν πολύ σκληρά και είναι επικεντρωμένοι στους στόχους τους, ο Λέων και ο Αιγόκερως μπορεί να βρεθούν σε μία πολύ ανταγωνιστική σχέση. Δεν καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον και συχνά δημιουργούνται άσχημα συναισθήματα όταν ο ένας απ΄τους δύο πετυχαίνει κάτι. Θέλουν και οι δύο να είναι στην κορυφή, απλά ο Αιγόκερως συχνά πιστεύει πως ο Λέων δεν το έχει κερδίσει ή το ότι η προσωπικότητά τους τους δίνει ένα άδικο προσόν - λάμψη και όχι ουσία.

Καρκίνος και Υδροχόος

Tα δύο αυτά ζώδια έχουν διαφορετικές αξίες, θέλω και ανάγκες στη ζωή και αυτό έχει ως αποτέλεσμα μεγάλες δυσκολίες σε μία σχέση. Οι Καρκίνοι είναι παραδοσιακοί, που βρίσκουν την ασφάλεια στο status-quo τους. Οι Υδροχόοι είναι ελεύθερα πνεύματα που κοιτούν το μέλλον. Επίσης, έχουν διαφορετικές προσεγγίσεις όσον αφορά το πώς εκφράζουν τα συναισθήματά τους. Ο Καρκίνος μπορεί να πιστεύει πως ο ανεξάρτητος Υδροχόος είναι απαθής ή απρόβλεπτος, ενώ ο Υδροχόος να θεωρεί τον Καρκίνο υπερβολικά ευαίσθητο.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.