ΖΩΔΙΑ

Ο τρόπος που κρατούν μυστικά όλα τα ζώδια


The Jennettes

20 Ιουλίου 2020

Ο τρόπος που κρατούν μυστικά όλα τα ζώδια

Όταν εκμυστηρευόμαστε κάτι σε κάποιον, θέλουμε να ξέρουμε πως είναι αξιόπιστος και θα κρατήσει το μυστικό μας.

Δεν είναι όλοι το ίδιο εμπιστεύσιμοι ή δεν ξέρουν πως να κρατήσουν κάποιες πληροφορίες για τον εαυτό τους.

Κριός

Πώς κρατά μυστικό ο Κριός; Αν δεν το μάθει. Δεν το κάνει από κακία, απλά είναι παρορμητικός και είναι πιθανό να του ξεφύγει χωρίς να το καταλάβει. Δεν έχει πολλά μυστικά ο ίδιος και δεν έχει ιδιαίτερη εμπάθεια γι' αυτούς που έχουν.

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι καλοί στο να κρατούν μυστικά γιατί τα παίρνουν πολύ σοβαρά. Υπόσχονται να κρατήσουν το μυστικό και θα το κρατήσουν όσος καιρός κι αν περάσει - η υπόσχεσή τους δεν θα αποδυναμωθεί με τον καιρό.

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι θα προσπαθήσουν να κρατήσουν ένα μυστικό, αλλά συνήθως κάποια στιγμή θα το πουν. Τους αρέσουν οι συζητήσεις και λίγο κουτσομπολιό ή μία καλή ιστορία, οπότε ίσως παρασυρθούν. Είναι ειλικρινείς για το ότι δεν μπορούν να κρατήσουν μυστικό και θα το πουν στους άλλους, έτσι ώστε να μην τους κατηγορήσουν.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι ευαίσθητοι και θα προσπαθούν πάντα να υποστηρίζουν τους άλλους, αλλά το να κρατήσουν μυστικό είναι δύσκολο όταν βρίσκονται σε περίεργη συναισθηματική κατάσταση. Αν μιλούν για τα συναισθήματά τους, άλλα πράγματα που θα 'πρεπε να παραμείνουν μυστικά έρχονται αμέσως στην επιφάνεια. Το να κρατήσουν μυστικό τους καταπιέζει, οπότε καλύτερα να μην το ξέρουν.

Λέων

Ο Λέων αναγνωρίζει τη σημασία του να κρατά μυστικά. Αν δουν ότι πρόκειται να φανερώσουν ένα μυστικό άθελά τους, θα αλλάξουν συζήτηση. Μην τον ρωτήσετε γιατί δε θα σας πει.

Παρθένος

Οι Παρθένοι κρατούν μυστικά, ειδικά τα δικά τους. Ωστόσο, παρότι ο Παρθένος θα κρατήσει το μυστικό, θα αδράξει την ευκαιρία για να βρει κάποιον τρόπο να βοηθήσει να λυθεί το πρόβλημα ή να διευκολύνει μία κατάσταση. Όταν τους πείτε το μυστικό σας θα γίνει το προσωπικό τους project και θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν όσο μπορούν.

Ζυγός

Ο καλύτερος τρόπος για έναν Ζυγό να κρατήσει μυστικό είναι να ρωτήσει αυτόν που θα τους το πει αν μπορούν να το πουν και σε ακόμα ένα άτομο. Αν μπορούν να το πουν σε κάποιον ακόμα, θα τους βοηθήσει να μη νιώθουν το βάρος πως κρατούν μυστικό. Αν δε δουλέψει αυτό, μπορεί ο Ζυγός μετά από αρκετό καιρό να θεωρήσει πως το μυστικό έχει ημερομηνία λήξης. Αν βέβαια είναι πολύ επίπονο και θα φέρει άσχημες αλλαγές, δε θα το πει - αν δεν είναι πολύ σημαντικό, ίσως και να το πει.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι master στο να κρατά μυστικά, ειδικά τα δικά του. Συγκεκριμένα, ο Σκορπιός δεν έχει ιδιαίτερη επιθυμία να αποκαλύψει τα μυστικά του ή τα μυστικά άλλων. Αυτό δε σημαίνει πως ο Σκορπιός δε θα χρησιμοποιήσει απαραίτητα τη μυστική του γνώση για να ελέγξει κάποιον άλλον, αλλά δεν κουτσομπολεύει, ούτε ευχαριστιέται με το να λέει τα μυστικά κάποιου άλλου.

Τοξότης

Οι Τοξότες δεν είναι καλοί στο να κρατούν μυστικά. Δεν έχουν τακτ, ούτε διακριτικότητα. Μπορεί να μη συνειδητοποιήσουν καν πως μιλούν για κάτι που δεν θα 'πρεπε και αν ξεκινήσουν δεν έχουν σταματημό. Αν το καταλάβουν αργότερα, θα νιώσουν άσχημα, αλλά δε θα προσπαθήσουν και ιδιαίτερα να φτιάξουν τα πράγματα.

Αιγόκεροι

Ο Αιγόκερως είναι υπόδειγμα εμπιστεύσιμου και διακριτικού ανθρώπου. Αν τους πείτε ένα μυστικό, θα το κρατήσουν ασφαλές για πάντα. Δε θα κουτσομπολέψουν ή θα πουν ένα μυστικό για να δείξουν ενδιαφέροντες και είναι αρκετά σοφοί για να μη χρειαστεί να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες του να κάνουν κάτι τέτοιο.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι δεν έχουν κακές προθέσεις, απλά είναι πιθανό να μην πρόσεξαν το σημείο που τους είπατε κάτι εμπιστευτικά και τους ζητήσατε να μην το πουν. Μπορεί κάποια στιγμή να τους έρθει στο μυαλό και χωρίς να σκεφτούν τις συνέπειες μπορεί να το πουν. Μάλιστα, αν τους ζητήσουν τον λόγο, θα πουν πως το μυστικό χρειαζόταν να ειπωθεί, έτσι ώστε αυτός που το κρατούσε να μην κουβαλά πια το βάρος.

Ιχθείς

Οι Ιχθείς έχουν ένα προσόν που ξέρουν τα μυστικά σας πριν καν τους τα πείτε - έχουν τέτοια διαίσθηση. Οι Ιχθείς είναι ευγενικοί και δε θα ήθελαν ποτέ να πληγώσουν κάποιον αποκαλύπτοντας τα μυστικά τους. Αν τους ρωτήσει κάποιος κάτι σχετικό θα το παίξουν "χαζοί" και θα πουν πως δεν έχουν την παραμικρή ιδέα για οποιοδήποτε μυστικό.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.