ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα άστρα για τη νέα Σελήνη στις 5/4/2019


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

3 Απριλίου 2019

clock-1096054_1920.jpg

Η Νέα Σελήνη της 5ης Απριλίου στη 15η μοίρα του Κριού σε τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μοιάζει να επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους εκπροσώπους του δεύτερου δεκαημέρου του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο, μέσα από την ανάγκη να γίνει ένα ουσιαστικό ξεκίνημα σε μία κατάσταση που βρίσκεται σε αναμονή εδώ και περίπου τρεις μήνες.

Η ατομική πρωτοβουλία θα παίξει ουσιαστικό ρόλο σε αυτή την προοπτική, η οποία όμως θα πρέπει να είναι ικανή να αντιπαρατεθεί με όρια και κανόνες που τίθενται από μία κοινωνία που επιμένει να λειτουργεί συντηρητικά. Θα προσπαθήσεις να κάνεις μία τομή σε όρια και κανόνες που θεωρείς πως σε περιορίζουν, γνωρίζοντας όμως πως αυτό μπορεί να σημαίνει μετωπική σύγκρουση με ένα άτομο που δεν είναι διατεθειμένο να αποχωρήσει από τη θέση του. Η υπομονή όμως μοιάζει να έχει φτάσει στο τέλος της, με αποτέλεσμα ο χρόνος να είναι πλέον εναντίον σου. Θυμήσου τι υποσχέθηκες στον εαυτό σου πριν από τρεις περίπου μήνες και κάνε το βήμα που είναι μετέωρο όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.