ΖΩΔΙΑ

8/4 Τι λένε τα άστρα για σήμερα


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

7 Απριλίου 2019

clock-1096054_1920_6_0_2_1.jpg

Η παρουσία της Σελήνης στον Ταύρο τη Δευτέρα 8 Απριλίου μοιάζει να προσφέρει την ευκαιρία για να πέσουν οι τόνοι σε ένα περιβάλλον που έχει υποστεί απώλεια της ισορροπίας, ίσως ακόμα και εκτροχιασμό, τις τελευταίες ημέρες. 

Η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να πέσουν οι τόνοι, για να πάψουν να υφίστανται διαμάχες και διαπληκτισμοί ανάμεσα σε άτομα που έχουν αποφασίσει να βρεθούν απέναντι σαν αντίπαλοι σε αρένα ή ρινγκ. Θα χρειαστεί να χαραχτεί εκ νέου στρατηγική, να τεθούν πλαίσια και κανόνες, να οικοδομηθεί μία νέα κατάσταση εμπιστοσύνης ανάμεσα σε αντιμαχόμενα στρατόπεδα. Ίσως πάλι να επιλεχθεί ο δρόμος της αναμονής και της επίδειξης αποθεμάτων υπομονής, με στόχο να κατανοήσεις κατά πόσο έχεις απέναντι σου ένα άτομο που λειτουργεί παρορμητικά ή έχει πλάνο και στόχο σε βάθος χρόνου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.