ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που δίνουν τις καλύτερες ερωτικές συμβουλές


The Jennettes

23 Απριλίου 2019

photo-1454909516657-78526f214d05.jpg

Οι καλές συμβουλές στα ερωτικά είναι ενός είδους τέχνη - και υπάρχουν μερικά ζώδια που δίνουν καλύτερες συμβουλές από άλλα. Αυτό συμβαίνει επειδή τα ζώδια αυτά είναι γεμάτα εμπάθεια, κίνητρο και ειλικρίνεια και έχουν τη διάθεση να συζητήσουν μαζί σας εκτενώς, αντί να σας πουν "απλά άστο" ή "απλά σταμάτα να ανησυχείς".

Ιχθείς

Οι Ιχθείς είναι εξαιρετικοί στο να διαχειρίζονται τα συναισθήματά τους, κυρίως επειδή έχουν πολλά. Αυτό τους κάνει μία εξαιρετική υποστήριξη στη ζωή σας, αφού έχουν μία κατανόηση στο ότι μερικές φορές τα συναισθήματα μπορούν να υπερισχύσουν πάνω από οτιδήποτε άλλο. 

Τοξότης

Οι Τοξότες είναι μία απρόσμενη προσθήκη σε αυτή τη λίστα. Δεν είναι γνωστοί για τα συναισθήματά τους ή την ικανότητά τους να είναι ευαίσθητοι, αλλά έχουν την ικανότητα να είναι ειλικρινείς ακόμα κι όταν είναι δύσκολο. Μπορεί να μην είναι οι καλύτεροι στα γλυκά λόγια, αλλά σίγουρα θα σας πουν αυτό που πιστεύουν.

Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι γνωστοί για την ικανότητά τους να οργανώνουν, να εκλογικεύουν και να καταλαβαίνουν τα βασικά κάθε κατάστασης. Είναι πολύ καλοί στο να θυμούνται πράγματα και ειδικά λεπτομέρειες - στις οποίες θα δώσουν αρκετή προσοχή για να καταλάβουν τι ακριβώς συμβαίνει.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.