ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που θα σας προδώσουν ξανά και ξανά


The Jennettes

25 Απριλίου 2019

photo-1496595351388-d74ec2c9c9cc.jpg

Οι διπρόσωποι άνθρωποι μοιάζουν εξαιρετικά καλοί και με εξαιρετικό χαρακτήρα, αλλά υπάρχει μία πλευρά τους που θα μιλήσει άσχημα για τους άλλους πίσω απ' την πλάτη τους και δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να πει ψέματα. Τα ζώδια αυτά έχουν κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και μερικές φορές μπορούμε να τα αναγνωρίσουμε:

Δίδυμος

Ο Δίδυμος συχνά θεωρείται διπρόσωπος. Φυσικά, δεν είναι όλοι οι Δίδυμοι διπρόσωποι, αλλά αυτοί που είναι, συχνά χρησιμοποιούν τις ικανότητές τους στην επικοινωνία με τοξικό τρόπο όπως με το να εξαπλώνουν φήμες (και μερικές φορές ψέματα) για άλλους, να μιλούν άσχημα για τους φίλους τους και να το αρνούνται όταν τους ρωτούν ευθέως και λένε ιστορίες για να τους συμπαθήσουν και τους εμπιστευτούν. Δυστυχώς, ο Δίδυμος μπορεί να μην αναγνωρίζει καν πως είναι διπρόσωπος.

Ζυγός

Οι Ζυγοί έχουν πρόβλημα με τα μυστικά - δεν μπορούν να τα κρατήσουν. Αν τους πείτε ένα μυστικό, δεν θα αντέξουν μέχρι το μοιραστούν με κάποιον. Μπορεί να υποσχεθούν πως δεν θα το πουν ποτέ, αλλά δεν θα αντέξουν. Θα νιώσουν άσχημα που σας πρόδωσαν και θα υποσχεθούν πως δεν θα το ξανακάνουν, αλλά δεν υπάρχει καμία εγγύηση.

Ιχθείς

Οι Ιχθείς θέλουν να τους έχουν όλους χαρούμενους κι αν αυτό σημαίνει πως πρέπει να υποδηθούν, θα το κάνουν. Ξέρουν πως δεν είναι ειλικρινείς, αλλά αν αυτό τους κρατά όλους ήρεμους, ο Ιχθύς θα είναι εντάξει με αυτό. Οι Ιχθείς θα κάνουν πολλά πράγματα για να μην πληγωθούν και το να είναι διπρόσωποι είναι ένα εξίσου καλό πλάνο.

Τοξότης

Ο Τοξότης δεν θέλει να μπει σε τσακωμούς και θέλει όλα να είναι ελαφρά και διασκεδαστικά, γιατί θέλει να ευχαριστεί τους άλλους. Θα κάνουν κοπλιμέντα ακόμα κι αν δεν τα εννοούν, έτσι ώστε να αρέσουν στους άλλους κι επίσης θα περηφανεύονται για τις επιτυχίες τους και το πόσο υπέροχοι είναι. Ωστόσο, όταν το κάνουν αυτό, δε βλέπουν τους εαυτούς τους ως διπρόσωπους, απλά λένε τα πράγματα όπως είναι.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.