ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που συγχωρούν πάντα


The Jennettes

26 Απριλίου 2019

becca-tapert-357541-unsplash.jpg

Όταν κάποιος που εμπιστευόμαστε μας προδίδει, είναι δύσκολο να τον συγχωρέσουμε. Νιώθουμε πληγωμένοι, θυμωμένοι και δεν θέλουμε να νιώσουμε ποτέ ξανά αυτά τα συναισθήματα της προδοσίας. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια ζώδια που συνήθως μπορούν πιο εύκολα να ξεχάσουν και συγχωρήσουν.

Ποια είναι αυτά;

Κριός

Αν γνωρίζετε έναν Κριό, θα γνωρίζετε πως μπορεί να θυμώσει εύκολα και πολύ. Πέντε λεπτά αργότερα, θα πάρουν μερικές ανάσες, θα απολογηθούν και θα σας ζητήσουν να το αφήσετε πίσω σας. Δεν μπορούν ποτέ να θυμώσουν για πολύ και πάντα θα θέλουν να το ξεχάσουν.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος είναι ένα ευέλικτο ζώδιο και μπορεί να δει και τις δύο πλευρές του νομίσματος. Καταλαβαίνουν πως τίποτα δεν είναι μαύρο ή άσπρο και πως ο κόσμος είναι γεμάτος γκρι καταστάσεις. Ακόμα κι αν κάνατε κάτι πολύ κακό, πιθανόν μπορούν να καταλάβουν γιατί το κάνατε και θα θυμηθούν μία στιγμή που κι εκείνοι φέρθηκαν κάπως αντίστοιχα. Το ότι κάνατε κάτι άσχημο δε σημαίνει πως είστε κακός άνθρωπος, για τον Δίδυμο.

Τοξότης

Αν είχατε έναν τσακωμό με έναν Τοξότη, σίγουρα δεν θέλουν να το συνεχίσουν και να περάσουν πολύ χρόνο να το αναλύουν. Θα προτιμήσουν να προχωρήσουν μπροστά και να βρουν κάτι πιο ενδιαφέρον να ασχοληθούν. Ξέρουν πώς να βλέπουν το δάσος και όχι το δέντρο, οπότε ακόμα κι αν κάνατε κάτι άσχημο θα σας βλέπουν ως έναν καλό άνθρωπο γενικά.

Ιχθείς

Οι Ιχθείς είναι εξαιρετικά ευαίσθητοι και πιθανόν να είναι ιδιαίτερα στενοχωρημένοι αν κάνατε κάτι άσχημο. Αν τους ζητήσετε ειλικρινή συγγνώμη και περάσετε λίγο χρόνο να τους κάνετε να νιώσουν ασφαλείς μαζί σας, θα σας δώσουν δεύτερη ευκαιρία. Θέλουν το καλύτερο για εσάς.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.