ΖΩΔΙΑ

2/5 Τι λένε τα άστρα για σήμερα


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

1 Μαΐου 2019

clock-1096054_1920_6_0_0_4.jpg

Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον Ερμή στον Κριό, αλλά και τα τετράγωνα με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω την Πέμπτη 2 Μαΐου ενεργοποιούν μία πολύ έντονη κατάσταση στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η αποφασιστικότητα της ανάληψης προσωπικής δράσης μοιάζει ικανή συνθήκη ώστε να ενεργοποιήσει αποφάσεις και αλλαγές που έχουν σχεδιαστεί αλλά είναι καιρός να περάσουν και στην πράξη. Μία νέα σχέση είναι στο προσκήνιο και καλείσαι να την υποστηρίξεις με όλο σου το είναι, αφού καλείσαι να επιδείξεις τόλμη και αποφασιστικότητα ώστε να την κάνεις να αποκτήσει χώρο και χρόνο μέσα στη ζωή σου. Μπορεί να αναδεικνύεις την απόφαση σου να προχωρήσεις σε ένα διαφορετικό μονοπάτι από αυτό που βρισκόσουν μέχρι σήμερα, κάτι που θα ενοχλήσει κάποιους που έχουν βολευτεί σε ένα πατρόν που δεν αλλάζει καθόλου εύκολα ή μάλλον με καθόλου βολικό τρόπο για τους ίδιους. 

Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.