ΖΩΔΙΑ

Τι θα φέρει η Πανσέληνος στις 18/05 σε κάθε ζώδιο


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

17 Μαΐου 2019

clock-1096054_1920.jpg

Η Πανσέληνος της 18ης Μαΐου στην 27η μοίρα του Σκορπιού σε αντίθεση με τον Ερμή από τον Ταύρο, αποτελεί μία καλή στιγμή για τους εκπροσώπους του τρίτου δεκαημέρου του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο ώστε να εκφραστούν απέναντι σε μεταμορφωτικές προκλήσεις.

Είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις την κίνηση που δείχνει αποφασιστικότητα ώστε να αφήσεις πίσω σου μία περίοδο που έκανε τον κύκλο της και να τολμήσεις να προχωρήσεις παρακάτω. Δεν είναι απαραίτητο να λειτουργήσεις παρορμητικά, αλλά να σχεδιάσεις το κάθε βήμα σου, έχοντας βέβαια κατά νου πως υπάρχει και ένα ισχυρό ένστικτο που στέλνει σινιάλα. Μην ξεχνάς πως υπάρχουν σημάδια που δείχνουν ξεκάθαρα το δρόμο σου, ακόμα και αν αυτά είναι καλυμμένα πίσω από σκιές που θα πρέπει πλέον να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις.

Διαβάστε το ζώδιό σας εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.