ΖΩΔΙΑ

8 συνδυασμοί ζωδίων που ταιριάζουν περισσότερο στο σεξ


The Jennettes

1 Ιουνίου 2019

ashley-schulze-765488-unsplash.jpg

Μπορεί να μην μπορούμε πάντα να προσδιορίσουμε τι είναι αυτό που τη δημιουργεί, όμως η σεξουαλική χημεία είναι υπαρκτή και δεν την έχουν όλοι μεταξύ τους. Τα στοιχεία που κάνουν κάποιον να ελκύεται από κάποιον άλλο δεν είναι ίδια για όλα τα ζώδια, επομένως η χημεία ενός ζωδίου με κάποιο άλλο μπορεί να επηρεάσει το σεξ συνολικά. Τα ζώδια που ανήκουν στο ίδιο στοιχείο (φωτιά, αέρας, νερό, γη) είναι περισσότερο συμβατά μεταξύ τους, αλλά οι παρακάτω συνδυασμοί είναι ιδανικοί.

Κριός & Υδροχόος

Ο πειραματισμός μπορεί να αποτελεί μεγάλο μέρος μιας σεξουαλικής σχέσης γιατί μπορεί να βοηθήσει ένα ζευγάρι να ανακαλύψει τι προτιμάει. Ακριβώς εκεί οι Κριοί και οι Υδροχόοι τα βρίσκουν καταπληκτικά. Ο Κριός είναι παρορμητικός και προτίθεται να δοκιμάσει οτιδήποτε ονειρεύεται ο Υδροχόος. Ταυτοχρόνως, και τα δύο ζώδια μπορούν να απολαύσουν το σεξ, χωρίς υπερβολικές συναισθηματικές απαιτήσεις.

Ταύρος & Καρκίνος

Η αίσθηση ασφάλειας είναι κομβική για την απόλαυση της σεξουαλικής επειρίας, κι ο Ταύρος με τον Καρκίνο πραγματικά κουμπώνουν σε αυτό. Παρόλο που σε άλλους συνδυασμούς ίσως λειτουργεί μια πιο σκληρή προσέγγιση, αυτά τα δύο ζώδια εκτιμούν μια πιο ήπια εμπειρία. Οι Ταύροι είναι ιδιαίτερα αισθησιακοί εραστές και ταιριάζουν με την ευαίσθητη φύση των Καρκίνων.

Δίδυμος & Παρθένος

Δεν έχει ανάγκη κάθε σεξουαλική σχέση από μεγάλη διάρκεια και πάθος. Μερικές φορές απλώς χρειάζεται να καλυφθούν οι ανάγκες των ανθρώπων και να συνεχίσουν τις ζωές τους. Αυτό συμβαίνει με τους Διδύμους και τους Παρθένους, οι οποίοι δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα αν η σεξουαλική ζωή τους αποτελείται απο πολλές και σύντομες συναντήσεις ώστε μετά να συνεχίζουν με τις άλλες δουλειές τους.

Καρκίνος & Σκορπιός

Αυτός είναι πιο συμβατός σεξουαλικά συνδυασμός. Εκτός από το ότι μοιράζονται το στοιχείο του νερού, τα δύο ζώδια συνδέονται με ενέργειες που παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη σεξουαλική χημεία. Καθώς ο Σκορπιός έχει κυβερνήτη του τον Άρη (τον πλανήτη της σεξουαλικής επιθυμίας) και ο Καρκίνος το φεγγάρι (τον κυβερνήτη του συναισθηματικού κόσμου), οι δυο τους εμπλέκουν τη σεξουαλική με τη συναισθηματική σύνδεση, δημιουργώντας τον τέλειο συνδυασμό.

Λέων & Ζυγός

Ο Λέων κι ο Ζυγός είναι ο τέλειος συνδυασμός σεξουαλικής συμβατότητας. Ο Λέων είναι περισσότερο κυρίαρχος σεξουαλικά κι ο Ζυγός τρέφεται από την προσοχή σε αυτόν τον τομέα, οπότε οι δυο τους είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο.

Σκορπιός & Ιχθύς

Ως διαδικασία, το σεξ μπορεί να είναι μια ιδιαίτερα γήινη ή και βαθιά πνευματική και εξωκοσμική εμπειρία. Όταν ένας Σκορπιός συναντά έναν Ιχθύ, οι εμπειρίες τους αποκτούν μεγάλο βάθος. Και τα δύο ζώδια έχουν ένα μυστηριώδες vibe, με αποτέλεσμα η ερωτική τους ζωή να πηγαίνει σε άλλη διάσταση.

Τοξότης & Τοξότης

Παρόλο που μερικές φορές τα ετερώνυμα έλκονται, κάποιες άλλες οι άνθρωποι ψάχνουν για ερωτικούς παρτενέρ που είναι ίδιοι με αυτούς. Αυτός είναι ο λόγος που δύο τοξότες κάνουν καλό συνδυασμό σε αυτόν τον τομέα. Εκτιμούν την ελευθερία τους κι απολαμβάνουν το σεξ για αυτό που είναι, χωρίς δεσμεύσεις.

Αιγόκερως & Ταύρος

Μερικά ζευγάρια συνδέονται μέσω του φλερτ ή του χιούμορ. Κάποια άλλα όμως, μπορεί να ανάψουν από κάτι πολύ πιο βαρετό. Ο Αιγότερως κι ο Ταύρος είναι σεξουαλικά συμβατοί, και νιώθουν πραγματικό πάθος αν νιώθουν οικονομικά ασφαλείς ο ένας με τον άλλο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.