Τα 4 ζώδια που θα ερωτευθούν τον καλύτερό τους φίλο

The Jennettes
Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019
photo-1472608127515-7a7e160c6ab9.jpg

Κάποιοι βρίσκουν τους μελλοντικούς τους συντρόφους μέσω γνωστών ή πρώτων ραντεβού. Κάποιοι άλλοι τείνουν να νιώθουν πως τα πράγματα κινούνται πιο φυσικά, αν ερωτευθούν τον καλύτερό τους φίλο. Για κάποια ζώδια, δεν υπάρχει ακριβώς αυτό που ονομάζουμε "friend zone", σύμφωνα με την αστρολογία. Συγκεκριμένα, μπορεί να είστε από τους ανθρώπους που μπορεί να βρείτε την αδελφή ψυχή σας στον καλύτερό σας φίλο/η, αντί για κάποιον που θεωρείτε αμέσως ερωτικό σύντροφο.

Ποια ζώδια ερωτεύονται τον καλύτερό τους φίλο;

Κριός

Αν είστε Κριός, ο καλύτερός σας φίλος μπορεί να είναι ο ιδανικός ερωτικός σύντροφος. Ειδικά αν αυτός είναι Υδροχόος. Όταν αυτά τα ζώδια είναι μαζί, δημιουργούν δυνατό και κοινό θαυμασμό ο ένας για τον άλλο. Το ζευγάρι αυτό μπορεί να είναι ιδανικό και ως φίλοι και ως σύντροφοι.

Δίδυμος

Ως Δίδυμος, σας αρέσει να βγαίνετε και να απολαμβάνετε τη διασκέδαση. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα με συντρόφους που δεν επιθυμούν να περάσουν τα βράδια τους σε κάποιο μπαρ ή συναυλία. Γι' αυτό το να ερωτευθείτε τον καλύτερό σας φίλο είναι ιδανικό. Αν είναι ο άνθρωπος με τον οποίο βγαίνετε συνεχώς, τότε του αρέσουν ήδη τα ίδια πράγματα με εσάς.

Τοξότης

Οι σύντροφοι μερικές φορές συγκρούονται όταν δεν έχουν τις ίδιες απόψεις για το πώς να περάσουν τον χρόνο τους. Στον Τοξότη αρέσουν τα ταξίδια της τελευταίας στιγμή και οι περιπέτειες που εμφανίζονται από το πουθενά. Αυτό σημαίνει πως αν έχετε κάποιον φίλο που θα απευθυνθείτε για διακοπές τις τελευταίας στιγμής, τότε είναι και ο ιδανικός σύντροφος για εσάς. Μπορείτε μαζί να ανακαλύψετε τον κόσμο.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος απολαμβάνει την ανεξαρτησία του και χρειάζεται κάποιον που να το καταλαβαίνει αυτό. Η σκέψη του να χάσει την ανεξαρτησία του μπορεί να είναι απόλυτα τρομακτική για εκείνον και έτσι να προτιμήσει να παραμείνει αποστασιοποιημένος. Αν αυτό το ζώδιο έχει έναν φίλο που καταλαβαίνει πραγματικά τα όριά του, τότε είναι ο ιδανικός σύντροφος για εκείνον. Ένας σύντροφος που θα τους δώσει την ελευθερία μέσα στη δέσμευση, αυτό που χρειάζονται δηλαδή για να τους κερδίσει.