ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που είναι οι καλύτερες κουμπάρες


The Jennettes

16 Ιουλίου 2019

photo-1458841530207-ed6fca2b8c6e.jpg

Αστρολογικά μιλώντας, υπάρχουν άνθρωποι που είναι η μοίρα τους να γίνουν κουμπάροι. Ανεξάρτητα με το ζώδιό της, η κουμπάρα μας πρέπει να είναι από τους πιο κοντινούς μας ανθρώπους - αλλά μερικά ζώδια έχουν ιδιαίτερες ικανότητες να πάρουν αυτόν τον ρόλο.

Ποια ζώδια είναι οι καλύτερες κουμπάρες;

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι έχουν μεγάλη καρδιά και είναι ιδανικό ζώδιο για να είναι στο πλάι σας όσο σχεδιάζετε τον γάμο σας. Όπως και το καβούρι, είναι μαλακοί από μέσα αλλά σκληροί απ' έξω. Οπότε, ναι, θα είναι οι πρώτοι που θα δακρύσουν όταν σας δουν με το νυφικό σας, αλλά θα είναι κι αυτοί που θα κάνουν τις σκληρές συνεννοήσεις στην οργάνωση.

Ζυγός

Οι Ζυγοί θέλουν να διατηρούν την ηρεμία και την ισορροπία. Είναι ιδανικό ζώδιο για να οργανώσει το γαμήλιο πάρτι και τις λεπτομέρειες της τελετής. Είναι αυτοί που θα ηρεμήσουν τα πνεύματα σε κάποιον τσακωμό και θα βρουν τη μέση λύση.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως θα φέρει την πειθαρχεία αλλά και τον συμβιβασμό σε οποιαδήποτε κατάσταση. Θα σκεφτούν τους άλλους και τις προτιμήσεις τους, ενώ θα βάλουν τα δυνατά τους να κάνουν την οργάνωση του γάμου όσο πιο εύκολη για εσάς γίνεται.

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.