Τα 3 πιο συναισθηματικά έξυπνα ζώδια

The Jennettes
Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019

Nα χρησιμοποιείς το αριστερό κομμάτι του εγκεφάλου ή το δεξί κομμάτι του εγκεφάλου; Μεγαλύτερος δείκτης νοημοσύνης ή μεγαλύτερος δείκτης συναισθηματικής νοημοσύνης; Ιδού το ερώτημα - το οποίο έχει να κάνει και με την αστρολογία. Το δεξί μέρος του εγκεφάλου επικεντρώνεται στην δημιουργικότητα, τη διαίσθηση και τη συναισθηματική συνείδηση, ενώ το αριστερό κομμάτι του εγκεφάλου επικεντρώνεται στη λογική, την ανάλυση και όλα όσα μπορούν να αποδειχθούν έμπρακτα.

Ποια είναι τα ζώδια με περισσότερη συναισθηματική νοημοσύνη;

Δίδυμος

Κανείς δεν λέει πως ο Δίδυμος είναι συναισθηματικός, αλλά η συναισθηματική νοημοσύνη δε σημαίνει πως κάποιος κλαίει συνεχώς. Αντιθέτως, το να είναι κανείς "συναισθηματικός" έχει να κάνει με το να έχει κοινωνική και διαισθητική συνείδηση. Είναι ένας κοινωνικός χαμαιλέοντας και εξαιρετικός στις συζητήσεις, εξού και η ικανότητά του να μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιαδήποτε κοινωνική περίσταση. Αυτό το ζώδιο χρησιμοποιεί και το αριστερό και το δεξί μέρος του εγκεφάλου.

Καρκίνος

Το πιστεύετε ή όχι, ο Καρκίνος είναι τόσο διαισθητικά συνειδητοποιημένος με τις συναισθηματικές αλλαγές γύρω του, που μπορεί εύκολα να επηρεαστεί ο ίδιος. Έχει μία ιδιαίτερη ικανότητα να λαμβάνει έντονα τα συναισθήματα των άλλων και να παίρνει την πρωτοβουλία να αλλάξει την ενέργεια. Ωστόσο, τα συναισθήματα του Καρκίνου μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή.

Ζυγός

Ο Ζυγός έχει μία ανίκητη γοητεία, αλλά μπορεί να φέρει έναν αέρα φρεσκάδας στην ατμόσφαιρα, όπου κι αν βρίσκεται. Έχει μία ικανότητα να κάνει τους άλλους να νιώθουν καλά με τον εαυτό τους. Ωστόσο, αυτό έρχεται με μία δόση χειριστικότητας, όταν το χρειάζονται.