ΖΩΔΙΑ

Ήλιος στην Παρθένο: Πού πρέπει να επικεντρωθείτε και πού χρειάζεται εκκαθάριση


Γεωργία Σταύρου

23 Αυγούστου 2019

Ήλιος στην Παρθένο: Πού πρέπει να επικεντρωθείτε και πού χρειάζεται εκκαθάριση

Στην εσωτερική αστρολογία τo ζώδιο της Παρθένου είναι ένα γήινο ζώδιο, το οποίο γεννά και κυβερνά τις διαδικασίες θεραπείας που οδηγούν στην ολότητα. Μπορεί μέσα από την Παρθένο να γεννηθούν τεχνικές, μεθοδολογίες και πρακτικές που κάθε ένας από μας πρέπει να υποβληθεί για να θεραπεύσει κομμάτια του εαυτού του.

Η Παρθένος κυβερνιέται από τον Ερμή ο οποίος είναι πλανήτης της σύνθεσης και δημιουργεί τις προϋποθέσεις να έρθεις πιο κοντά με απομακρυσμένα κομμάτια της Ψυχής σου και να τα επουλώσεις.

Το ζώδιο της Παρθένου είναι ο συγγραφέας και συλλέκτης, ένας άνθρωπος που θέλει να βρίσκεται πάντα σε ροή. Το μεγάλο πλεονέκτημα αυτού του ζωδίου είναι η ικανότητα ευθυγράμμισης, η οποία επιτρέπει στην Παρθένο να επιλέξει σωστά, να επιλέξει τον σωστό τρόπο διαβίωσης και να θεραπεύσει τον εαυτό της και τους άλλους, εκεί που υπάρχει συναισθηματική και ψυχική ακαταστασία.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.