ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο από την Πανσέληνο Σεπτεμβρίου


The Jennettes

10 Σεπτεμβρίου 2019

Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο από την Πανσέληνο Σεπτεμβρίου

Το καλοκαίρι πέρασε και διανύουμε ήδη τη φάση των ανακατατάξεων. Πριν όμως μπούμε για τα καλά στο φθινόπωρο, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε την Πανσέληνο της 14ης Σεπτεμβρίου, η οποία θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ιχθύ. Όσο χαριτωμένο κι ονειρικό κι αν ακούγεται, σίγουρα θα υπάρξει μια ένταση. Τα παρακάτω ζώδια πάντως είναι αυτά που θα επηρεαστούν λιγότερο.

Κριός

Ο τελευταίος καιρός έχει υπάρξει δύσκολος για εσάς, κι εσείς το αντιμετωπίζετε με θάρρος. Είναι σημαντικό όμως να θυμάστε να επενδύετε ενέργεια και στον εαυτό σας. Χρειάζεστε λίγο χρόνο για να χαλαρώσετε, και αυτή η Πανσέληνος θα σας τον δώσει.

Καρκίνος

Μέχρι στιγμής η ζωή σας έχει χαρίσει αρκετό στρες, αλλά αυτή η Πανσέληνος δε θα συνεισφέρει στο χάος. Αντιθέτως, προνοήστε για λίγο χρονο χαλαρής δραστηριότητας και αποσυμπίεσης. Θα βγείτε από την Πανσέληνο Σεπτεμβρίου ανανεωμένοι.

Ζυγός

Αυτή η Πανσέληνος θα είναι για εσάς ένας μικρός εορτασμός της αλλαγής, σαν πάρτι επιστροφής. Η εποχή σας πλησιάζει, και είναι μια ευκαιρία να ετοιμάσετε το πάρτι των γενεθλίων σας. Επικεντρωθείτε στον εαυτό σας και βρείτε ξανά την ισορροπία σας.

Αιγόκερως

Όσο σκληρά κι αν έχετε δουλέψει για να καταφέρετε αυτό που θέλετε, ξέρετε ότι δεν μπορείτε να ελέγξετε τις ενέργειες των άλλων. Αυτή η Πανσέληνος είναι μια ευκαιρία να μειώσετε το δράμα και τις εντάσεις που προέρχονται από αλλού.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.