ΖΩΔΙΑ

5 ζώδια που δεν φοβούνται να πάρουν πρωτοβουλία


The Jennettes

24 Σεπτεμβρίου 2019

5 ζώδια που δεν φοβούνται να πάρουν πρωτοβουλία

Eίστε από αυτούς που πάντα παίρνουν πρωτοβουλία, ή είστε κάποιος που κάθεται και περιμένει; Αν είστε από τους ανθρώπους που παίρνετε αυτό που θέλετε, έχετε σίγουρα πολλή αυτοπεποίθηση. Η αστρολογία λεέι πολλά για τις ξεχωριστές ικανότητες και ταλέντα του κάθε ανθρώπου, και πιθανόν το ζώδιό σας σχετίζεται με την ικανότητά σας να ηγείστε και να παίρνετε πρωτοβουλία. Ποια ζώδια το έχουν αυτό παραπάνω;

Κριός

Οι Κριοί αντλούν ενέργεια από νέες εμπειρίες και ευκαιρίες. Δεν θα κάτσουν να περιμένουν ενώ άλλοι γύρω τους ρισκάρουν και επιτυγχάνουν. Παίρνουν πρωτοβουλία και κάνουν τα πράγματα να γίνονται. Το καινούριο δεν τους τρομάζει, ενώ αντιθέτως τους αρέσει να βγαίνουν από το comfort zone τους.

Τοξότης

Δεν υπάρχει αναμονή για τους Τοξότες. Αν κάτι πρέπει να γίνει, το κάνουν. Ρωτάνε πολλά, έχουν στόχους και κάνουν ο,τι χρειάζεται. Είναι έξυπνοι και χρειάζονται προκλήσεις στη ζωή τους, ενώ δεν έχουν κανένα πρόβλημα να δημιουργήσουν αυτές τις προκλήσεις μόνοι τους.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι ξέρουν ότι είναι έξυπνοι αλλά αυτό δεν τους αποτρέπει από το να απευθύνονται στους ειδικούς. Το παίρνουν πάνω τους και παραμένουν ενημερωμένοι, ακόμη κι όταν δεν τους το ζητάει κανείς. Έχουν αρκετή αυτοπεποίθηση ώστε να παίρνουν πρωτοβουλίες, ενώ δε θα διστάσουν να ζητήσουν βοήθεια ή καθοδήγηση.

Λέων

Αν πρόκειται να γίνεις ηγέτης, πράγμα το οποίο πολλοί Λέοντες κάνουν, πρέπει να παίρνεις πρωτοβουλίες. Οι Λέοντες ξέρουν ότι υπάρχουν ενέργειες που δεν μπορούν να πάρουν παράταση, και τις αναλαμβάνουν. Ξέρουν πότε πρέπει να μιλήσουν και πότε πρέπει να δράσουν. Αν κάνουν λάθος, μαθαίνουν από αυτό.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι ομαδικοί αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν παίρνουν πρωτοβουλίες. Εμπνέουν τους άλλους με το παράδειγμά τους και όσοι βρίσκονται υπό την ηγεσία τους μαθαίνουν να δουλεύουν για το σύνολο. Οι Αιγόκεροι θα κάνουν όλα όσα έχει η λίστα τους, και παραπάνω.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.