ΖΩΔΙΑ

Zώδια 21/9: Eίστε τόσο ελεύθεροι όσο νομίζετε; -Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

20 Σεπτεμβρίου 2019

Zώδια 21/9: Eίστε τόσο ελεύθεροι όσο νομίζετε; -Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Πόση αλήθεια και πόση ελευθερία εμπεριέχει τελικά ο τρόπος που σκέφτεσαι και πόσο πραγματικά είσαι ένας ελεύθερος άνθρωπος εφόσον σκέφτεσαι και πράττεις βάσει την ανάγκη σου να νιώσεις ασφαλής; Η πρόκληση της ημέρας είναι να καταλάβουμε τι είναι πραγματικό και τί είναι σενάριο της φαντασίας μας. Μέχρι που ο δρόμος που ακολουθούμε είναι αληθινός. Η παραμόρφωση της πραγματικότητας σήμερα μπορεί να μας δημιουργήσει ασαφή όρια γιαυτό τα φώτα της ομίχλης χρειάζεται να είναι αναμμένα ώστε να αποφύγουμε εκπλήξεις. Η λογική διεργασία σε οτιδήποτε κινητοποιείται σήμερα είναι το κλειδί που χρειαζόμαστε ώστε να μην γεμίσουμε το κεφάλι μας με φαντασιώσεις και αλλοιωθεί η αντιληπτικότητα μας...

Κριός

Η επικοινωνία σήμερα είναι γεμάτη προκλήσεις γιαυτό θα χρειαστεί να είσαι πολύ προσεκτικός/ή τι λες και σε ποίον το λες. Πιθανά να μην μπορέσεις να διαπραγματευτείς όπως θέλεις σήμερα και να χρειαστείς την βοήθεια άλλων ανθρώπων ώστε να φέρεις το αποτέλεσμα που θέλεις. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Σήμερα χρειάζεται να εκτιμήσεις σωστά την κατάσταση που έχεις μπροστά σου. Η σχέση ποιότητα / κόστος μπορεί να σε μπερδέψει και να μην καταφέρεις να εκτιμήσεις σωστά την αξία της κατάστασης που έχεις μπροστά σου. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Προσπάθησε να μην σπαταληθείς σε άσκοπες συζητήσεις και δραστηριότητες σήμερα. Αν νιώθεις απογοητευμένος/η από τον άνθρωπο σου ή από έναν αγαπημένο φίλο μπορεί να προβείς σε ενέργειες που θα είναι υπερβολικές. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Προσπάθησε να μην γίνεις κακός κριτής σήμερα όσο αφορά καταστάσεις που κινητοποιούνται γύρω σου. Είναι κατανοητό πως οι πράξεις μιλούν από μόνες τους αλλά σήμερα υπάρχει μια τάση υπερβολής και το τοπίο είναι θολό ώστε να κάνεις μια σωστή αξιολόγηση. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Λέων

Η τάση να θέλεις να ξεκαθαρίσεις πράγματα σήμερα θα είναι έντονη. Η όποια τακτοποίηση χρειάζεται μια αντικειμενική ματιά και σήμερα δεν είναι η καταλληλότερη μέρα για να την κάνεις. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Η επιμονή σε κάτι το οποίο δεν βγάζει πουθενά σήμερα δεν είναι απλά μάταιο αλλά μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην ημέρα σου. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Σήμερα χρειάζεται να ακολουθήσεις τις οδηγίες του εγχειριδίου χρήσης κατά γράμμα αν θέλεις να φτιάξεις κάτι γερό που θα αντέξει στον χρόνο μεταφορικά και κυριολεκτικά. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Οτιδήποτε σου προταθεί να κάνεις σήμερα ή αν θελήσεις να προχωρήσεις σε μια αγορά χρειάζεται διαπραγμάτευση. Η επιμονή σε μια τέτοια διεργασία είναι το κλειδί της ημέρας μέχρι να πετύχεις αυτό που θέλεις στην καλύτερη του αξία. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Κράτα μικρό καλάθι σήμερα για οτιδήποτε κινητοποιηθεί μέσα στην ημέρα σου. Υποσχέσεις σήμερα μπορεί να μείνουν μόνο στον αέρα και να ματαιωθείς με το αποτέλεσμα αργότερα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Η αλήθεια μπορεί να ειπωθεί με πολλούς τρόπους και να μην χάσει καθόλου την βαρύτητα της. Σήμερα χρειάζεται να είσαι περισσότερο ανθρώπινος με την έννοια της καλοσύνης και της ευγένειας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Μπορεί σήμερα το βάρος μιας κατάστασης να το βιώνεις πολύ περισσότερο από ότι είναι και αυτό ενδέχεται να σε βάλει σε δίλλημα αν πρέπει να το ξεφορτωθείς ή όχι. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ιχθύες

Τα περισσότερα εμπόδια φαίνεται να βρίσκονται στο μυαλό σου σήμερα και να μην έχουν αντικειμενική υπόσταση. Τουλάχιστον δεν φαίνεται να έχουν τις διαστάσεις που τους δίνεις σήμερα και να μην είναι απροσπέλαστα με κάποιον τρόπο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Γεωργία Σταύρου

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.