ΖΩΔΙΑ

6 ζώδια που φοβούνται την επικοινωνία


The Jennettes

25 Σεπτεμβρίου 2019

6 ζώδια που φοβούνται την επικοινωνία

Τα παρακάτω ζώδια έχουν πρόβλημα στο να εκφράζουν τα αισθήματά τους, ενώ φοβούνται να συνδεθούν συναισθηματικά με κάποιο άλλο άτομο. Αυτά τα ζώδια δυσκολεύονται ή και τρομάζουν με την οικειότητα και προσπαθούν όσο μπορούν να την αποφεύγουν.

Τι κάνει, όμως, κάποιον τόσο φοβισμένο να επικοινωνήσει με κάποιον άλλο άνθρωπο; Σύμφωνα με την αστρολογία υπάρχουν ορισμένα ζώδια που στον χαρακτήρα τους έχουν κάποια στοιχεία που δείχνουν τον φόβο της επικοινωνίας και της μετέπειτα δέσμευσης.

Υδροχόος

Με την επικοινωνία έρχεται η συγκίνηση και με αυτό το κομμάτι οι Υδροχόοι δεν είναι καθόλου άνετοι. Τους είναι δύσκολο να εκφράσουν τα συναισθήματά τους. Ενώ τείνουν να αποστασιοποιούνται από τα άτομα που τους εκφράζονται, κάτι που δεν είναι και το καλύτερο όταν άλλα άτομα τους χρειάζονται.

Δίδυμος

Οι δίδυμοι φοβούνται την επαφή και την οικειότητα γιατί φοβούνται όταν υπάρχει πολύ ησυχία. Όταν δένονται συναισθηματικά με κάποιον, αναγκαστικά θα υπάρχουν και στιγμές κατά τις οποίες δεν θα μιλούν. Αυτό τρομάζει τους Διδύμους και είναι κάτι που το αποφεύγουν.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι χρησιμοποιούν ορισμένες φορές την εργασία για να αποφύγουν την όποια επικοινωνία με άτομα που πιθανόν να τους ενδιαφέρουν. Φοβούνται ότι θα κάνουν λάθη και θα πληγωθούν. Ενώ αν τους μπει κάτι στο μυαλό, δύσκολα τους βγαίνει. Γι’ αυτό και είναι πολλοί προσεκτικοί στις επιλογές τους, ενώ θα τους πάρει αρκετό χρόνο για να επικοινωνήσουν ουσιαστικά με άλλα άτομα.

Λέων

Οι Λέοντες φοβούνται την επαφή γιατί αισθάνονται ότι είναι δεν είναι αρκετή ή είναι πολύ επιφανειακή για μία πιο στενή σχέση. Ξέρουν ότι πολλές φορές εντυπωσιάζονται από την εξωτερική ομορφιά και ανησυχούν μήπως δεν καταλάβουν τον χαρακτήρα των άλλων. Οι Λέοντες θα προσποιηθούν ότι όλα είναι καλά για να μην υπάρξει η οποιαδήποτε σύγκρουση, ενώ ανησυχούν για το αν είναι αρκετά αληθινοί για να συνδεθούν με άλλα άτομα.

Κριός

Οι Κριοί φοβούνται όταν επικοινωνούν με άλλους μήπως βαρεθούν. Είναι δύσκολο γι’ αυτούς  να συνάψουν την οποιαδήποτε σχέση χωρίς να πιστεύουν ότι θα γίνουν κουραστικοί. Αυτό που πρέπει να θυμόμαστε είναι ότι η σύνδεση με κάποιον κάνει τη σχέση βαθύτερη και αυτό μπορεί να είναι πιο ενδιαφέρον.

Τοξότης

Για τους Τοξότες όταν αναφερόμαστε στην επαφή σκέφτονται απευθείας την δέσμευση. Δεν θέλουν να δεσμεύονται και να υπόσχονται πράγματα, αν δεν είναι βέβαιοι ότι πρόκειται να γίνουν. Ελπίζουν ότι θα είναι αρκετά ισχυροί για να αντιμετωπίσουν προβλήματα που ενδέχεται να προκύψουν.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.