ΖΩΔΙΑ

Τα 6 ζώδια που έχουν περισσότερες πιθανότητες να βρουν τον έρωτα με τη νέα Σελήνη Σεπτεμβρίου


The Jennettes

27 Σεπτεμβρίου 2019

Τα 6 ζώδια που έχουν περισσότερες πιθανότητες να βρουν τον έρωτα με τη νέα Σελήνη Σεπτεμβρίου

Στην αστρολογία, κάθε νέα Σελήνη είναι εποχή για νέα ξεκινήματα, οπότε και η νέα Σελήνη της 28ης Σεπτεμβρίου μπορεί να φέρει νέες γνωριμίες για κάποια ζώδια. Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να βγείτε ραντεβού αυτό το Σαββατοκύριακο, ειδικά αν ανήκετε στα παρακάτω ζώδια.

Κριός

Οι φλογεροί Κριοί δέχονται έντονα την επίδραση της νέας Σελήνης Σεπτεμβρίου. Έχουν αρκετές πιθανότητες να εμπλακούν σε μια συντροφική σχέση, αρκεί να έχουν την πρόθεση να συνεργαστούν και να δεσμευτούν στον έρωτα.

Δίδυμος

Όπου κι αν είστε το Σάββατο το απόγευμα, μείνετε συντονισμένοι για να εντοπίσετε τα vibes του φλερτ που θα έρθουν κατά πάνω σας. Υπάρχει πιθανότητα να μπορέσετε να τα αξιοποιήσετε καταλλήλως.

Ζυγός

Ο ήλιος βρίσκεται στο ζώδιό σας, και το νέο φεγγάρι επίσης. Αυτό σημαίνει ότι είναι η ιδανική εποχή για να γνωρίσετε κάποιον, και να ξεπεράσετε κάποιον παλιό έρωτα. Το νέο πρόσωπο που θα μπει στη ζωή σας θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα.

Τοξότης

Δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε καν, οι άνθρωποι θα ελκύονται από εσάς με φυσικότητα αυτήν την περίοδο. Προσοχή, αν δεν ψάχνετε κάτι σοβαρό, διατηρήστε την οριοθέτησή σας για να μην πληγώσετε κανέναν

Αιγόκερως

Αν σας ενδιαφέρει κάποιος εδώ και καιρό και διστάζετε, αυτή είναι η ευνοϊκότερη συνθήκη για να κάνετε την κίνησή σας. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για τα σημάδια, γιατί ο έρωτας έρχεται προς το μέρος σας.

Ιχθύς

Αυτή είναι μια ιδανική στιγμή για να αποκτήσετε μια βαθιά και συναισθηματική γνωριμία με κάποιον. Δεν έχει σημασία ποιος θα πλησιάσει ποιον. Σημασία έχει ότι θα περάσετε πολύ ωραία και θα νιώσετε πολύ καλά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.