ΖΩΔΙΑ

5 ζώδια που προσφέρουν συμβουλές χωρίς κανείς να το ζητάει


The Jennettes

30 Σεπτεμβρίου 2019

5 ζώδια που προσφέρουν συμβουλές χωρίς κανείς να το ζητάει

Οι άνθρωποι λατρεύουν να δίνουν συμβουλές, ακόμη κι αν είναι οι χειρότεροι σε αυτό. Όλοι ξέρουμε ανθρώπους που πιστεύουν ότι ξέρουν τι είναι καλύτερο για εμάς και ότι είναι περισσότερο καταρτισμένοι ώστε να μας καθοδηγήσουν από ότι είμαστε εμείς οι ίδιοι. Όταν στρεφόμαστε στην αστρολογία, μπορούμε να δούμε ότι υπάρχουν μερικά ζώδια που νομίζουν ότι ξέρουν τα πάντα και προσπαθούν να δώσουν καθοδήγηση και συμβουλές, είτε ο συνομιλητής το ζητάει, είτε όχι.

Παρθένος

Οι Παρθένοι πιστεύουν ότι έχουν όλες τις πληροφορίες και την εμπειρία που χρειάζεται. Τείνουν να νιώθουν ότι χειρίζονται εξαιρετικά τις καταστάσεις και τις προκλήσεις, και χαίρονται να μοιράζονται αυτήν τη γνώση. Δεν χρειάζεται να ξέρουν καν το άλλο άτομο. Είναι εκ φύσεως έξυπνοι και πρακτικοί οπότε οι συμβουλές τους είναι όντως καλές συνήθως.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι σοφότεροι από την ηλικία τους, ιδιαίτερα σε οικονομικά θέματα. Δεν αντέχουν να βλέπουν τους ανθρώπους να πετούν τα λεφτά τους ή να κάνουν επιπολαιότητες οπότε για να το αποτρέψουν, θα κάνουν ο,τι μπορούν. Δεν αντιλαμβάνονται οι άνθρωποι δεν είναι τόσο πειθαρχημένοι και προσεκτικοί όσο οι ίδιοι, ούτε ότι ο καθένας μπορεί να ζήσει τη ζωή του όπως θέλει.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι έχουν μια γονεϊκή συμπεριφορά προς τους άλλους, ακόμα κι αν δεν είναι γονείς. Θέλουν πραγματικά να βοηθήσουν οπότε προσφέρουν συμβουλές ακόμη και σε όσους νιώθουν αυτοπεποίθηση για τις επιλογές τους. Όλα προέρχονται όμως από αγάπη, αφού οι Καρκίνοι προσπαθούν να προσέξουν τους άλλους και να αποτρέψουν μια κακή στιγμή.

Δίδυμος

Οι άνθρωποι μοιάζουν να μη βλέπουν πράγματα που είναι προφανή για τους Διδύμους, οπότε νιώθουν ότι έχουν καθήκον να τα επισημάνουν. Ίσως οι Δίδυμοι μοιάζουν κάπως αδιάκριτοι, αλλά ο σκοπός τους είναι καλός. Προσπαθούν να εξηγήσουν στους άλλους το σωστό ακόμη κι αν οι ίδιοι δε δίνουν το καλό παράδειγμα πάντα, με γνώμονα πάντα τη βοήθεια.

Λέων

Πολλοί άνθρωποι στρέφονται στους Λέοντες για συμβουλές, κι αυτοί νιώθουν ότι ξέρουν ποιο είναι το σωστό και το λάθος. Έχουν ενέργεια και καλές ιδέες, αλλά πολλές φορές δεν υπολογίζουν ότι κάτι που ταιριάζει στους ίδιους και την αυτοπεποίθησή τους δεν ταιριάζει σε όλους. Είναι σίγουροι ότι ξέρουν το σωστό και δεν μπορούν να μην το μοιραστούν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.