ΖΩΔΙΑ

Τα 5 ζώδια που γίνονται οι καλύτεροι γείτονες


The Jennettes

7 Οκτωβρίου 2019

Τα 5 ζώδια που γίνονται οι καλύτεροι γείτονες

Έχουμε την τάση να επικεντρωνόμαστε στους κακούς γείτονες, γιατί μπορεί να λένε τις καλύτερες ιστορίες. Οι καλοί γείτονες είναι σπάνιοι και τείνουμε να μην γνωρίζουμε πόσο καλοί είναι μέχρι να φύγουν. Τι κάνει, όμως, έναν γείτονα καλό;

Η σκέψη, η καλοσύνη και η ευθύνη είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά που κάνουν έναν γείτονα καλό. Τις περισσότερες φορές ζούμε μ' έναν συνδυασμό γειτόνων. Ίσως ο ένας σας γείτονας να είναι πραγματικά τέλειος και ο άλλος στην άλλη πλευρά να μη φροντίζει ποτέ τον σκύλο του. Μαθαίνουμε, ωστόσο, να ζούμε και με τον καλό και με τον κακό γείτονα. Ποια, όμως, είναι τα ζώδια που είναι καλοί γείτονες;

1. Καρκίνοι

Οι Καρκίνοι πάντα έχουν να σας δώσουν κάτι. Το σπίτι τους γίνεται το μέρος όπου συγκεντρώνονται φίλοι και γνωστοί. Δεδομένου ότι οι Καρκίνοι είναι πολύ δημιουργικοί, είναι πάντα εκεί όταν κάποιος χρειάζεται βοήθεια, ενώ δεν περιμένουν ποτέ ανταλλάγματα.

2. Αιγόκεροι

Αν και οι Αγόκεροι ενδιαφέρονται πολύ για το δικό τους σπίτι, δίνουν πάντα σημασία και είναι πάντα εκεί όταν κάποιος γείτονας τους χρειάζεται. Δίνουν πάντα στον νέο γείτονά τους τον αριθμό τηλεφώνου τους σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο.

3. Λέοντες

Για τους Λέοντες είστε πάντα ευπρόσδεκτοι. Ενώ αν δημιουργείται το οποιοδήποτε πρόβλημα, είναι πάντα πρόθυμοι να το λύσουν για αποκλιμακώσουν την ένταση.

4. Ζυγοί

Οι Ζυγοί θεωρούνται από τους καλύτερους γείτονες. Έχουν πάντα στο νου τους τα επίπεδα θορύβου ή ξέρουν πότε ενοχλούν, έχοντας πάντα την ενσυναίσθηση. Αν θέλετε κάποιον να σας ποτίζει τα φυτά ή να ταΐζει τον σκύλο σας, οι Ζυγοί είναι οι κατάλληλοι γείτονες.

5. Παρθένοι

Οι Παρθένοι αν και είναι πιο προσεκτικοί, διαθέτουν και μερικές από τις πιο τρελές δεξιότητες. Αν χρειάζεστε κάποια επισκευή ή αν θέλετε να βρείτε κάτι που χάσετε, οι Παρθένοι είναι οι γείτονες που μπορούν να σώσουν την κατάλληλη στιγμή.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.