ΖΩΔΙΑ

Τα 5 ζώδια που θα επηρεαστούν από την Πανσέληνο της Κυριακής


The Jennettes

11 Οκτωβρίου 2019

Τα 5 ζώδια που θα επηρεαστούν από την Πανσέληνο της Κυριακής

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, η πρώτη πανσέληνος της σεζόν θα λάμψει φωτεινά στον νυχτερινό ουρανό. Ενώ όλα τα ζώδια θα αισθανθούν τα αποτελέσματα της Πανσελήνου σε κάποιο βαθμό, ορισμένα ζώδια που θα επηρεαστούν πιο έντονα από το φεγγάρι του Οκτωβρίου και θα έχουν αναμφισβήτητα μια αξέχαστη εμπειρία.

Αυτή η πανσέληνος περνά από τον Σκορπιό στον Κριό, πράγμα που σημαίνει ότι κάποια ζώδια θα επηρεαστούν λιγότερο ή περισσότερο. Ουσιαστικά, αυτά τα ζώδια μπορεί να αισθανθούν μια αίσθηση αβεβαιότητας, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε βιαστική λήψη αποφάσεων και αγχωτικές κινήσεις. Τα ζώδια που θα επηρεαστούν θετικά από την πανσέληνο του Οκτωβρίου θα διαπιστώσουν ότι θα τα πάνε καλά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αυτά τα ζώδια θα παρατηρήσουν ότι οι προσωπικές τους σχέσεις ενισχύονται, η σκληρή δουλειά στο γραφείο τελικά αναγνωρίζεται και η σχέση τους με τον εαυτό τους είναι πιο ισορροπημένη από ποτέ. Ποια, όμως, είναι τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την επερχόμενη Πανσέληνο;

1.Κριός

Αυτή είναι η πιο σημαντική στιγμή του έτους για εσάς τους Κριούς, επειδή η Πανσέληνος είναι στο ζώδιό σας. Θα δείτε να πραγματοποιείται ένα πολύ σημαντικό προσωπικό επίτευγμα ή ένα όνειρό σας. Θα πρέπει, ωστόσο, να εστιάσετε στο πώς μπορείτε να σταθείτε στο παρασκήνιο. Να θυμάστε να είστε ταπεινοί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ακόμη και αν είναι δύσκολο να μην καυχηθείτε.

2.Δίδυμος

Εάν ελπίζατε για μια χαλαρή νύχτα τη στιγμή της Πανσελήνου, θα πρέπει να βάλετε και μερικούς φίλους στο μείγμα, καθώς η κοινωνική σας ζωή αναδύεται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου . Οι φιλίες και οι προσωπικές σας σχέσεις θα είναι πολύ σημαντικές σ' αυτό το χρονικό σημείο, οπότε βεβαιωθείτε ότι θα εκμεταλλευτείτε αυτό το γεγονός σωστά.

3.Καρκίνος

Οι επιτυχίες είναι εδώ για εσάς τους Καρκίνους. Ανάλογα με το έργο που έχετε αναλάβει τους τελευταίους έξι μήνες, θα δείτε μια σημαντική ανταμοιβή ή αναγνώριση. Έτσι, αν αισθάνεστε συναισθηματικά εξαντλημένοι επειδή έχετε δουλέψει πολύ το τελευταίο χρονικό διάστημα, χωρίς κανένα feedback, τώρα είναι στο δρόμο σας.

4.Ζυγός

Οι σημαντικές συνεργασίες είναι σίγουρα στο μυαλό σας αυτή τη στιγμή, αλλά αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο για σας. Εάν έχετε μια σημαντική σχέση ή συνεργασία, θα μπορούσατε να κάνετε μεγάλα σχέδια μαζί. Και να θυμάστε ότι οι υγιείς σχέσεις καταλήγουν στον σωστό δρόμο, ενώ οι ανθυγιεινές καταστάσεις καταλήγουν στη διάσπαση.

5.Τοξότης

Έρχεται μεγάλη νύχτα για εσάς τους Τοξότες. Και όσον αφορά στις σχέσεις θα μπορούσε να είναι και η σημαντικότερη νύχτα όλου του έτους. Αν είστε συγκεντρωμένοι, ίσως βρείτε κάποιον πολύ σημαντικό. Αν είστε ήδη σε σχέση, η Πανσέληνος θα είναι μια "εκπαιδευτική" εμπειρία για εσάς. Η δημιουργία, φυσικά, θα είναι στο απόγειό της.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.