ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 13/10: Πανσέληνος στον άξονα Κριού/Ζυγού – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

12 Οκτωβρίου 2019

Ζώδια 13/10: Πανσέληνος στον άξονα Κριού/Ζυγού – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η πανσέληνος στον άξονα Κριού/Ζυγού απόψε το αργά το βράδυ, ήδη σε ισχύ, δημιουργεί έντονη αμφιταλάντευση μεταξύ της ανάγκης για αρμονία, να είμαστε κοντά σε κάποιον, να συνδεθούμε με κάτι και της ανάγκης μας να εκφράσουμε το ακυβέρνητο πάθος των επιθυμιών και της ανιδιοτέλειας. Τα συναισθήματα μπερδεύονται, διαιρούνται, εξιδανικεύονται την ίδια στιγμή που οι αντοχές και οι ικανότητες μας μπορεί να αποδυναμώνονται. Οι επιθυμίες και οι ανάγκες μας μεγεθύνονται δημιουργώντας ερωτηματικά σχετικά με το πού βρισκόμαστε και τί πραγματικά έχουμε ανάγκη για να νιώθουμε χαρούμενοι και σε ισορροπία μέσα μας (και κατ’ επέκταση και με τον άλλον). . .

Κριός

Ο ενθουσιασμός, η πρωτοβουλία και η θετική σκέψη (Κριός) είναι τα κλειδιά που μέσα από την συνεργασία σου με τον άλλον (Ζυγός) θα πετύχεις την καλύτερη “διαπραγμάτευση”. Είναι η στιγμή που αμφισβητώντας τα πάντα, μπορείς να αποφασίσεις αν χρειάζεσαι αλλαγή σχεδίου ή αλλαγή στάσης σε ένα θέμα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ταύρος

“Κάθε φορά που ένας άνθρωπος πραγματικά στρέφεται προς τον εσωτερικό του κόσμο και προσπαθεί να γνωρίσει τον εαυτό του – όχι από τις επίκαιρες υποκειμενικές του σκέψεις και τα συναισθήματά, αλλά ακολουθώντας τις εκφράσεις του δικού του αντικειμενικού χαρακτήρα, όπως τα όνειρα και την γνήσια φαντασία του – τότε αργά ή γρήγορα ο Εαυτός αναδύεται. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Η πανσέληνος στον άξονα Κριού/Ζυγού κινητοποιεί οτιδήποτε σχετίζεται με τον κοινωνικό σου τομέα. Δημιουργούνται ευχάριστα διαλείμματα, η κοινωνικότητά σου αυξάνεται και σχέδια μπορούν τώρα να δρομολογηθούν πιο εύκολα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Η λύση που προτείνει η πανσέληνος στον άξονα Κριού/Ζυγού είναι να συνθέσεις τις φαινομενικά αντιφατικές πτυχές που υπάρχουν στην ζωή σου, χρησιμοποιώντας τα ταλέντα σου. Να σχεδιάσεις μια νέα διαδρομή για την επίτευξη του στόχου σου (Κριός) χωρίς να είναι εις βάρος του άλλου (Ζυγός). Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Λέων

Πανσέληνος στον άξονα Κριού/Ζυγού και το ουράνιο σκηνικό σε σπρώχνει να αναπτύξεις τις έννοιες “προσωπική ελευθερία και επιλογή” ανάλογα τις ικανότητές σου. Νιώθεις αρκετά προετοιμασμένος/η να “εκθέσεις” τον εαυτό σου αλλά ακόμη και αν κάτι δεν γίνει όπως το έχεις φανταστεί γνωρίζεις καλά πως οι αποτυχίες είναι μέρος της διαδρομής προς την επίτευξη του στόχου σου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Η ακαμψία, το αβέβαιο συναίσθημα του θύμα/θύτη, τα κρυμμένα μυστικά, δημιουργούν μια αίσθηση εξάντλησης και παράλυσης, αποκαλύπτονται ότι δεν μπορείς να μείνει πια στάσιμος/η. Η αμοιβαία αποδοχή είναι το κλειδί της πανσελήνου στον άξονα Κριού/Ζυγού για σένα. Έλα σε επαφή με τις πραγματικές σου ανάγκες και άφησε τους ανθρώπους που θέλεις να τις μάθουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Οτιδήποτε αφορά σχέσεις και συνεργασίες στο προσωπικό σου σενάριο φωτίζονται με την πανσέληνο στον άξονα Κριό/Ζυγό. Η δημιουργία ή η διατήρηση της ισορροπίας μπορεί να είναι δύσκολη αυτή την στιγμή ωστόσο δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι όταν έχεις την διάθεση να προσεγγίσεις τα θέματα με μεγαλύτερη διπλωματία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Η πανσέληνος στον άξονα Κριού/Ζυγού δημιουργεί ανησυχίες γύρω από οτιδήποτε δεν έχει βρει ακόμη το δρόμο του, του λείπει η οργάνωση ή δεν έχει ακόμη αναπτυχθεί όπως θα ήθελες. Αυτή την στιγμή είναι πολύ εύκολο να παθιαστείς με την ιδέα της τελειομανίας και δείχνεις να είσαι σε ετοιμότητα να κάνεις σφοδρές τελεσίδικες δηλώσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Η αυτό-έκφραση μπορεί να γίνεται με εξωστρεφή, δυναμικό και κοινωνικό τρόπο (ιδιότητες του Ζυγού) αλλά τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή οι προκλήσεις είναι τόσο σφοδρές που η εσωτερική κρίση ταυτότητας, η ανάγκη να μην συμβιβαστείς και να πάρεις αποφάσεις ζωής είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης πανσελήνου που θα κινητοποιηθούν. Είναι σίγουρο πως η ζωή η ίδια θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με αυτό που σε φοβίζει ή σε πονάει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Η αναζήτηση της αλήθειας φωτίζεται μέσα σου αλλά ξυπνά απότομα, ελευθερώνοντας ενέργεια η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως θεμέλιο για δημιουργική δράση. Ταυτόχρονα φέρνει και διλλήματα ή αδυναμία συντονισμού αυτής της αναζήτησης της αλήθειας, με την ήδη υπάρχουσα στάση ζωής και πεποιθήσεις που έχεις. Ο σκοπός είναι ένας: Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Η πανσέληνος στον άξονα Κριού/Ζυγού σου δίνει την αντικειμενική ματιά και τις προοπτικές που μπορούν να καθορίσουν την επιτυχία σου αυτή την στιγμή στην ζωή σου. Όσο κουραστική και αν είναι η εστίαση στην λεπτομέρεια δεν πρέπει να την αποφύγεις αν θέλεις να φέρεις αυτό που επιθυμείς. Η τάση σου είναι να κοιτάς μακριά, αλλά τώρα χρειάζεται να κοιτάξεις στο σημείο που βρίσκεσαι και να δεις τις προοπτικές με μια νέα ματιά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ιχθύες

Χρηματοοικονομικά θέματα κινητοποιεί η πανσέληνος στον άξονα Κριού/Ζυγού. Κοίταξε προσεκτικά πως μπορείς να εκμεταλλευτείς και να λειτουργήσουν πιο αποτελεσματικά, θέματα που αφορούν τους υλικούς πόρους, στο δικό σου σενάριο ζωής. Τι επιχειρηματικά σχέδια μπορείς να κάνεις αυτή την στιγμή ή εντόπισε τις διαρροές που υπάρχουν ώστε να μπορέσεις να δημιουργήσεις μεγαλύτερη ασφάλεια υλική. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.