ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που δεν στέλνουν μήνυμα μετά το ραντεβού


The Jennettes

25 Οκτωβρίου 2019

Τα ζώδια που δεν στέλνουν μήνυμα μετά το ραντεβού

Υπάρχουν δύο είδη ανθρώπων: Αυτοί που στέλνουν μήνυμα αμέσως μετά το ραντεβού κι εκείνοι που τους παίρνει ώρες έως και πολλές ημέρες για να στείλουν ένα μήνυμα.

Τα παρακάτω ζώδια φαίνεται πως δεν έχουν καλή σχέση με το κινητό τους ή κάτι δεν εξελίσσεται ακριβώς όπως το περιμένατε.

Ταύρος

Οι Ταύροι φημίζονται για την τεμπελιά τους γι' αυτό συχνά θα απαντήσουν με αρκετή χρονοκαθυστέρηση όταν λάβουν ένα μήνυμα από το αγαπημένο τους πρόσωπο. Γι' αυτό μην το πάρετε προσωπικά εάν αργείτε να λάβετε απάντηση.

Δίδυμος

Ενώ ο Δίδυμος λατρεύει την επικοινωνία, είναι υπερβολικά αναποφάσιστος γι' αυτό αργεί πολύ στην αποστολή μηνυμάτων. Πριν πατήσει το κουμπί της αποστολής, συνήθως έχει σβήσει και έχει ξαναγράψει δέκα φορές αυτό που θέλει να πει, γι' αυτό να έχετε υπομονή μαζί του.

Καρκίνος

Μπορεί να εκπλαγείτε, βλέποντας αυτό το ζώδιο στη συγκεκριμένη λίστα, λόγω της εξαιρετικής του οργάνωσης, αλλά ο Καρκίνος ακριβώς επειδή έχει μάθει να θέτει προτεραιότητες, καθυστερεί πολύ να ιεραρχήσει τα μηνύματά του. Εάν η δουλειά προέχει, τότε πρέπει να περιμένετε στωικά για μια απάντησή του.

Εάν δεν ανήκετε στα παραπάνω ζώδια, γνωρίζετε καλά πως το να μην λαμβάνουμε απαντήσεις μετά από μηνύματα, είναι πολύ ενοχλητικό. Εάν όμως, είστε ένα από αυτά τα τρία ζώδια, τότε καλό είναι να ξεκινήσετε από τώρα να προγραμματίζετε τις επόμενες απαντήσεις σας!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.