ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 28/10: Δες πώς σε επηρεάζει η νέα σελήνη στον Σκορπιό - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

27 Οκτωβρίου 2019

Ζώδια 28/10: Δες πώς σε επηρεάζει η νέα σελήνη στον Σκορπιό - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Νέα Σελήνη την Δευτέρα το απόγευμα στο ζώδιο του Σκορπιού και τα βαθύτερα, κρυμμένα συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια προς εξερεύνηση. Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια στο Στοιχείο του Νερού (Σκορπιοί, Ιχθύες, Καρκίνοι), οι Ταύροι, οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι κυρίως των πρώτων ημερών, όπως επίσης και οι Ωροσκόποι στα ίδια ζώδια. Ωστόσο επειδή όλοι κάπου έχουμε το ζώδιο του Σκορπιού στο ωροσκόπιο μας, είτε σε πλανητική ενέργεια είτε σε οίκο, μας επηρεάζει όλους λίγο πολύ. Τα κύρια χαρακτηριστικά για τις επόμενες 28 ημέρες θα είναι η σφοδρότητα των συναισθηματικών αντιδράσεων και η αποκάλυψη νέων πληροφοριών στα ήδη δεδομένα της ζωής μας. . .

Κριός

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού ταξιδεύει σε πολύ βαθειά κανάλια για σένα. Η αποδοχή του Εαυτού σου, ο μετασχηματισμός και η αναγέννηση είναι καταστάσεις που θα σε προβληματίσουν το επόμενο διάστημα. Τώρα δίνεται η ευκαιρία να φιλτράρεις τις καταστάσεις, να εισχωρήσεις βαθύτερα, να πιάσεις το νόημα από τον πυρήνα του. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σου σε βοηθά να κάνεις έναν επαναπροσδιορισμό και επανατοποθέτηση σε οποιαδήποτε σχέση ή συνεργασία έχεις στην ζωή σου. Υπάρχουν στιγμές που θα νιώθεις πως βγαίνεις έξω από την ζώνη ασφαλείας, αλλά είναι ο μόνος τρόπος να συλλέξεις πληροφορίες και να νιώσεις συναισθήματα που θα σε βοηθήσουν στην εξέλιξη σου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Η καθημερινότητά και η εργασία σου τώρα με την Νέα Σελήνη στον Σκορπιό μπαίνει στο μικροσκόπιο. Είναι η καταλληλότερη στιγμή να κάνεις επαναξιολόγηση σε αυτούς τους τομείς και να δεις αν είναι έτσι όπως τους επιθυμείς και τι αλλαγές μπορείς να κάνεις. Η καινοτομία μπορεί να δημιουργήσει νέες προοπτικές αρκεί να παραμείνεις σταθερά στον στόχο σου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σου ζητά να απελευθερώσεις την πλούσια φαντασία και το καλλιτεχνικό σου ταλέντο μέσω ενός δημιουργικού εγχειρήματος. Να γίνεις κυβερνήτης της δύναμης σου και να νιώσεις διαισθητικά ποια πρέπει να είναι η συνέχεια.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Λέων

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σε φέρνει σε επαφή με βαθύτερες επιθυμίες σου και σε έλκει να εξερευνήσεις συναισθηματικά εδάφη που μέχρι χτες δεν ήθελες ή δεν είχες τα εφόδια να ανακαλύψεις. Θα λειτουργήσει αναζωογονητικά σε θέματα που αφορούν σχέσεις και προσωπικές επαφές γεννώντας νέα ενδεχόμενα με σκοπό την μεγαλύτερη συναισθηματική ασφάλεια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό σε ωθεί να εργαστείς πάνω σε κάτι που θα σου φέρει μεγάλη ικανοποίηση αλλά σκόπιμα δεν θα αποκαλυφθεί στους άλλους ακόμη. Είτε γιατί δεν νιώθεις ακόμη έτοιμος/η είτε γιατί δεν θέλεις να αποκαλύψεις τα νέα σου αυτή την στιγμή για τους δικούς σου λόγους, το κρατάς μακριά από τους άλλους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σε φέρνει σε επαφή με τις πραγματικές αξίες της ζωής και όχι την αξία που έχουν τα υλικά πράγματα στην ζωή σου. Σε σπρώχνει να δώσεις σημασία στην συναισθηματική ασφάλεια και να ζητήσεις νέα σημεία αναφοράς για το πως θα την φέρεις ή θα την διατηρήσεις στην ζωή σου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου σε φέρνει σε επαφή με το θάρρος που χρειάζεται για να αγκαλιάσεις την Αλήθεια σε αντίθεση με τον φόβο που σε κάνει να λειτουργείς αμυντικά. Η αναγνώριση των συναισθημάτων σου θα είναι πολύ ευεργετική για τον επόμενο σεληνιακό μήνα εξωτερικεύοντας την επιφυλακτικότητα που νιώθεις ώστε να αναγνωρίσεις τους λόγους που υπάρχει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Αυτή η Νέα Σελήνη σε βοηθά να ξεχωρίσεις τα χλωρά από τα ξερά. Οι συναισθηματικές σου αποσκευές αρχίζουν να βαραίνουν και χρειάζεται μια ανακατάταξη του χώρου και επιδιόρθωση όπου κριθεί απαραίτητο. Τώρα δίνεται η ευκαιρία να διερευνήσεις τις καταστάσεις που είναι κινητοποιημένες στην ζωή σου, να κοιτάξεις κάτω από την επιφάνεια και να ανακαλύψεις αν το περιεχόμενο είναι αυτό που σε εκφράζει και θέλεις να εξακολουθείς να το κουβαλάς στην πλάτη σου. . .

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού σου δίνει την ευκαιρία να εμπλουτίσεις την ζωή σου με νέες δυνατότητες, νέους φίλους και νέους συμμάχους. Η ανάγκη σου για αυτονομία είναι δυνατή γιαυτό χρειάζεσαι περισσότερο από κάθε άλλη στιγμή να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που σε ανυψώνουν και σε βοηθούν στην προσωπική σου αναρρίχηση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σε φέρνει σε επαφή με την δημιουργία ευκαιριών στην ζωή σου αντί να περιμένεις την ευκαιρία να σου χτυπήσει την πόρτα. Το όραμα σου για την προσωπική σου πορεία θα κινητοποιηθεί έντονα αυτόν τον σεληνιακό μήνα και θα ζωντανέψει βαθύτερες επιθυμίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ιχθύες

Περιπέτεια και ανάπτυξη υπόσχεται η Νέα Σελήνη το ζώδιο του Σκορπιού για σένα αυτόν τον σεληνιακό μήνα. Η κατανόηση του εαυτού σου μέσω φιλοσοφικών αναζητήσεων είναι έντονη και θα δεις κατά την διάρκεια της πορείας πως υπάρχουν πολλά που θέλεις να ανακαλύψεις με κέντρο εσένα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.