ΖΩΔΙΑ

Ανάδρομος Ερμής: Βρείτε νέες ευκαιρίες και καθορίστε νέους στόχους


Γεωργία Σταύρου

30 Οκτωβρίου 2019

Ανάδρομος Ερμής: Βρείτε νέες ευκαιρίες και καθορίστε νέους στόχους

Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη του πορεία στις 31 Οκτωβρίου μέχρι 21 Νοεμβρίου στο ζώδιο του Σκορπιού.

Αυτό το διάστημα θα ταξιδέψει από τη 27η μοίρα έως την 11η του συγκεκριμένου ζωδίου και θα επηρεάσει όλα τα ζώδια αλλά κυρίως τους γεννημένους το 2ο και 3ο δεκαήμερο του Σταθερού σταυρού (Σκορπιούς, Λέοντες, Ταύρους Υδροχόους), Διδύμους και Παρθένους.

“Ανακάλυψε την δύναμη σου και τι είσαι ικανός/ή να κάνεις” είναι το μότο αυτής της ανάδρομης πορείας του. Ο τρόπος σκέψης και επικοινωνίας στο ζώδιο του Σκορπιού χρωματίζεται με βαθύτερες και εντονότερες καθοριστικές ποιότητες αυξάνοντας την διαισθητική ικανότητα που έχεις. Για όσο διάστημα θα είναι ανάδρομος δίνεται η ευκαιρία να (ξανά)δεις με μια βαθύτερη ματιά τις επιθυμίες σου και να καθορίσεις νέους τρόπους να τις γειώσεις στο εδώ και τώρα της ζωής σου.

Αυτό το χρονικό διάστημα μπορεί να βρεις δυσκολία να εξουσιάσεις τις σκέψεις σου και η αντίδραση στα εξωτερικά γεγονότα να γίνεται περισσότερο “ωμή” και αφιλτράριστη ωστόσο μπορείς να αντιληφθείς πράγματα τα οποία βρισκόντουσαν κρυμμένα και μακριά από το φως. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Γεωργία Σταύρου

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.