ΖΩΔΙΑ

Τα 5 ζώδια που δεν σταματούν να γκρινιάζουν


The Jennettes

1 Νοεμβρίου 2019

Τα 5 ζώδια που δεν σταματούν να γκρινιάζουν

Η λέξη «γκρίνια» ίσως θα έπρεπε να εμφανίζεται σε ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας, οι οποίοι δικαιολογημένα μπορεί να έχουν μια πιο ευερέθιστη συμπεριφορά.

Σύμφωνα με την αστρολογία, είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχουν κάποια ζώδια που φαίνεται να ενοχλούνται με το παραμικρό. Οι προσωπικότητές μας και ο τρόπος με τον οποίο αντιδρούμε στα πράγματα, επηρεάζεται και από το ζώδιό μας. Ποια είναι τα ζώδια που γκρινιάζουν συνεχώς για το παραμικρό;

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι μόλις βρεθούν σε μια κακή κατάσταση, είναι δύσκολο να βγουν έξω από αυτή, ανεξάρτητα από το πόσο προσπαθούν. Η οδυνηρή διάθεση τους κλιμακώνεται στην παραμικρή πρόκληση. Οι Αιγόκεροι κλαψουρίζουν για όλα όσα δεν τους αρέσουν ή πράγματα που έχουν πάει στραβά στη ζωή τους. Το καλό είναι ότι ενώ η επίπονη διάθεση τους μπορεί να φανεί σαν να πρόκειται να διαρκέσει για πάντα, τελικά θα τελειώσει και θα επιστρέψουν στον καλύτερο εαυτό τους.

Ιχθείς 

Οι Ιχθείς μπορει να γίνουν ιδιαίτερα γκρινιάρηδες. Εάν η σχέση τους ή δουλειά τους δεν πηγαίνει καλά ή δεν νομίζουν ότι παίρνουν την εκτίμησή τους που αξίζουν, η γκρίνια δεν θα σταματήσει να υπάρχει. Οι Ιχθείς είναι πιθανώς γκρινιάρηδες, επειδή μπορούν να είναι υπερευαίσθητοι, και οι μικρότερες αδυναμίες και λάθη μπορούν να τους κάνουν να συμπεριφέρονται με λάθος τρόπο. 

Παρθένος

Οι Παρθένοι γίνονται γκρινιάρηδες εάν τα πράγματα δεν έχουν γίνει με τον τρόπο που τους αρέσει ή εάν με την εμπειρία τους αμφισβητούν μια κατάσταση. Πολλοί Παρθένοι δεν εκφράζουν τη γκρίνια τους με τους συνηθισμένους τρόπους, με τις πιο απλές προτάσεις. Όχι, όταν ένας Παρθένος γκρινιάζει, γίνεται πολύ σκληρός. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι αν είστε κοντά του είναι, να προσευχηθείτε να περάσει η κακή του διάθεση και να επιστρέψει στο να είναι το είδος της Παρθένου που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε.

Σκορπιός

Όταν ο Σκορπιός κάνει ένα λάθος ή αποτύχει σε κάτι, γίνονται “moody”. Είναι επίσης εξαιρετικά ευαίσθητοι ως ζώδια. Είναι επίσης πιθανό, να βγάλουν από τη ζωή τους ανθρώπους που δεν τους συμπεριφέρθηκαν σωστά. Όταν ένας Σκορπιός είναι γκρινιάρης, αυτή είναι η στιγμή που δημιουργούνται κακίες και προγραμματίζονται πράξεις εκδίκησης. 

Ταύρος

Δεν είναι μυστικό ότι ο Ταύρος είναι ένα από τα πιό επίμονα ζώδια, αλλά ότι αυτή η επιμονή και το πείσμα μπορεί να εκφραστεί με γκρίνια. Αν ένας Ταύρος αρνείται να συμβιβαστεί και είναι πεισματικά σταθερός σε μια ιδέα, γίνεται εξαιρετικά πεισματάρης σε σημείο που το μόνο που κάνει είναι να γκρινιάζει. Δεν του αρέσει να κάνει λάθη και δεν του αρέσει όταν δεν τον σέβονται.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.