ΖΩΔΙΑ

Αφροδίτη στον Τοξότη: Οι σχέσεις θέλουν ελευθερία και όραμα


Γεωργία Σταύρου

1 Νοεμβρίου 2019

Αφροδίτη στον Τοξότη: Οι σχέσεις θέλουν ελευθερία και όραμα

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη από την 1η Νοεμβρίου το βράδυ μέχρι τις 26 Νοεμβρίου έλκει περισσότερο το ιδανικό παρά το πραγματικό κυρίως όσο αφορά τις προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Στο ζώδιο του Τοξότη είναι η θέση της Αφροδίτης που σε βγάζει έξω απ’ την ρουτίνα και απομακρύνει οποιαδήποτε συστολή για καινούργιες εμπειρίες.

Το επόμενο διάστημα έλκεσαι από οτιδήποτε έχει όραμα και στόχο γιατί τα μηνύματα που λαμβάνεις έχουν περισσότερο ένα “συμπαντικό” μήνυμα που σε προκαλεί να το εξερευνήσεις. Μια περίοδος που θα σου δοθεί η ευκαιρία να ασχοληθείς με πράγματα που πιθανά είναι πιο αφηρημένα ή μεταφυσικά σε σχέση με αυτά που ασχολείσαι συνήθως. Η ποικιλία, η αγάπη για την τέχνη, για οτιδήποτε άυλο και αφηρημένο, είναι κάποια από αυτά που μπορεί να επιθυμήσεις.

Οι φιλίες θέλεις να εμπεριέχουν μια φιλοσοφική κοινή αναζήτηση. Δεν φτάνει μόνο η συναισθηματική σύνδεση. Αυτή τη στιγμή έχεις ανάγκη από αυτόν που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις νέες εμπειρίες, που αγαπά τα ταξίδια (μεταφορικά ή κυριολεκτικά), που τολμά και δεν απαιτεί απαραίτητα μεγάλες δεσμεύσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Γεωργία Σταύρου

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.