ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που παίρνουν βαριά τον χωρισμό


The Jennettes

16 Νοεμβρίου 2019

Τα 4 ζώδια που παίρνουν βαριά τον χωρισμό

Κάθε άτομο χειρίζεται διαφορετικά έναν χωρισμό. Για κάποιους, το τέλος μίας σχέσης μοιάζει με το τέλος του κόσμου, ενώ για άλλους σημαίνει μια καινούρια αρχή.

Μπορεί να μην ξέρουμε ακριβώς πώς θα νιώσουμε μετά από έναν χωρισμό, αλλά εάν ανήκετε στα παρακάτω ζώδια, τότε σίγουρα αργείτε να ξεπεράσετε πολύ μια σχέση που μόλις έλαβε τέλος. 

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι πολύ ευαίσθητο ζώδιο γι’ αυτό και θα αργήσει να ξεπεράσει έναν χωρισμό. Για την ακρίβεια, θα κλειστεί στο σπίτι και θα βουλιάξει στη θλίψη μέχρι να συνειδητοποιήσει το τέλος. Οι επιδρομές στο ψυγείο θα είναι τακτικές, όπως και οι ταινίες που θα δει, μέχρι να καταλάβει ότι η σχέση του έφτασε στο τέλος της. 

Καρκίνος

Ακόμη πιο ευαίσθητος όμως, είναι ένας Καρκίνος, ο οποίος αντί να σκεφτεί ποιο θα είναι το επόμενο βήμα, κάθεται και αναπολεί ξανά και ξανά παλιές στιγμές, εξιδανικεύοντας καταστάσεις. Μάλιστα, δεν είναι απίθανο να αφιερώνει χρόνο, διαβάζοντας παλιά μηνύματα, προκειμένου να καταλάβει τι πήγε στραβά. 

Παρθένος

Αν είστε Παρθένος, τότε μετά τον χωρισμό, νιώθετε χαμένοι. Μπορεί να είστε προσγειωμένοι ως άνθρωποι, αλλά παίρνετε πολύ σοβαρά τις σχέσεις γι΄αυτό σας παίρνει περισσότερο καιρό να ξεπεράσετε τον χωρισμό. Βέβαια, αυτό δεν θα διακόψει τον άψογο προγραμματισμό σας γύρω από διάφορες υποχρεώσεις. Άλλωστε, τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο μπροστά σε αυτή την αγαπημένη σας συνήθεια. 

Ιχθύς

Ένας κλασικός Ιχθύς, θα νιώσει υπερβολικά απογοητευμένος μετά από μια σχέση, καθώς δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του με άλλον άνθρωπο. Ο χωρισμός απομυθοποιεί τις ιδανικές εικόνες που έχει φανταστεί ο Ιχθύς για τη σχέση του γι’ αυτό χρειάζεται παραπάνω καιρό για να ανακάμψει και να αρχίσει να ανακτά και πάλι, το κέφι του. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.