ΖΩΔΙΑ

Τα 5 ζώδια που δεν έχουν έντονη κοινωνική ζωή


The Jennettes

28 Νοεμβρίου 2019

Τα 5 ζώδια που δεν έχουν έντονη κοινωνική ζωή

Σύμφωνα με την αστρολογία και τις προσωπικότητες των ζωδίων, υπάρχουν ορισμένα ζώδια που αισθάνονται ότι τα αφήνουν απέξω και νιώθουν συχνά έντονη τη μοναξιά. Μπορεί να είναι οι πιο ανεξάρτητοι άνθρωποι στον πλανήτη ή κάποιοι που απολαμβάνουν να κάνουν τα πράγματα μόνοι τους, αλλά όταν γίνεται κάτι τέτοιο, ενοχλούνται πολύ.

Εάν αισθάνεστε ότι έχετε ξεμείνει από καταστάσεις, βρείτε κάποιο τρόπο να βάλετε τον εαυτό σας σε εγρήγορση ή να κάνετε εναλλακτικά σχέδια. Μην εξαρτάστε από τους άλλους για δική σας ευτυχία. Ποια ζώδια είναι αυτά που τα αφήνουν συχνά απέξω, μην έχοντας έντονη κοινωνική ζωή;

Ιχθείς

Οι Ιχθείς είναι ευαίσθητοι και ενώ αγαπούν να είναι με κόσμο, συχνά προτιμούν να μένουν στο σπίτι και να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα. Είναι συχνό το φαινόμενο να ακυρώνουν αρκετές προσκλήσεις και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι υπόλοιποι να σταματούν να τους προσκαλούν.

Αιγόκερως

Όταν ο Αιγόκερως αισθάνεται ότι έχει ξεμείνει από τα κοινωνικά δρώμενα, τείνει να θάβει τα συναισθήματά του και να ενεργεί σαν να είναι όλα εντάξει. Πρέπει οι Ταύροι να κάνουν νέους φίλους ή να συμμετάσχουν σε μια συνάντηση; Σε τι ακριβώς μπορούν να συμμετέχουν, αυξάνοντάς τους την αυτοπεποίθησή τους; Εάν οι Αιγόκεροι αλλάξουν τη νοοτροπία τους και θέσουν νέους στόχους, πιθανότατα θα λάβουν περισσότερες προσκλήσεις από αυτές που μπορούν να χειριστούν.

Παρθένος

Όταν οι Παρθένοι αισθάνονται ότι τους αφήνουν απέξω, τείνουν να προσπαθούν να εξηγήσουν αυτό που συμβαίνει με τη λογική. Οι Παρθένοι αισθάνονται καλύτερα όταν βρίσκονται με μέλη της οικογένειάς τους και μπορούν να μιλήσουν άνετα για τα προβλήματά τους.

Σκορπιός

Όταν οι Σκορπιοί αισθάνονται ότι έχουν ξεμείνει, μπορεί να ζηλεύουν και να αισθάνονται τελείως αποκομμένοι. Όσο πιο δυσαρεστημένοι είναι, τόσο πιο απόμακροι γίνονται. Θέλουν να πάρουν τον χρόνο τους και να σκεφτούν όλα αυτά που μπορεί να προκάλεσε τέτοιες συμπεριφορές απέναντί τους.

Καρκίνος

Όταν οι Καρκίνοι αισθάνονται ότι μένουν εκτός από την κοινωνική ζωή, παίρνουν τα πράγματα πολύ προσωπικά και μπορούν να γίνουν ακόμη πιο συναισθηματικοί. Αυτή είναι η στιγμή που πρέπει να προσεγγίσουν έναν φίλο και να μιλήσουν για τα συναισθήματά τους.

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.