ΖΩΔΙΑ

Πώς θα εξελιχθεί η σχέση σας το 2020 σύμφωνα με το ζώδιό σας


The Jennettes

4 Δεκεμβρίου 2019

Πώς θα εξελιχθεί η σχέση σας το 2020 σύμφωνα με το ζώδιό σας

Το πώς θα αλλάξει και θα εξελιχθεί η σχέση σας το 2020 εξαρτάται από το ζώδιο σας, καθώς κάθε ζώδιο θα εμπνέεται από τα αστέρια για να αναζητά ή να διατηρεί διάφορα πράγματα.

Κάποιες σχέσεις θα πάνε προς τα εμπρός και κάποιες άλλες όχι και τόσο και αυτό γιατί το μέλλον έχει ήδη καθοριστεί. Επομένως, μην φοβηθείτε το νέο έτος, απλά προετοιμάστε τον εαυτό σας μαθαίνοντας τι να περιμένετε. Δείτε παρακάτω πώς θα πάνε οι σχέσεις σύμφωνα με το ζώδιό σας.

Κριός

Τη νέα χρονιά, ο Κριός θα ζήσει σίγουρα τη στιγμή του. Μια μεγάλη πανσέληνος στον ρομαντικό τομέα υπογραμμίζει τις παθιασμένες ανάγκες τον Φεβρουάριο, με μια σημαντική επιλογή για σχέσεις που θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο. Αυτό θα μπορούσε να είναι και το επόμενο βήμα για τη σχέση ή την τελική διακοπή της. 

Ταύρος

Ο Ταύρος μπορεί να επαναφέρει σχέση του παρελθόντος στο προσκήνιο. Έτσι, ετοιμάστε εσείς οι Ταύροι τον εαυτό σας για μια νέα ανακάλυψη ή και μια πιθανή σχέση με κάποιον από το παρελθόν. Η ιστορία αγάπης πρόκειται να αναζωπυρωθεί εάν η χρονική στιγμή έχει ευθυγραμμιστεί.

Δίδυμος

Εσείς οι Δίδυμοι το 2020 ετοιμαστείτε να δίνετε περισσότερη βάση στα συναισθήματά σας. Ο Δίας θα είναι στον τομέα της οικειότητας καθ 'όλη τη διάρκεια του χρόνου. Μπορεί τελικά να απελευθερώσετε κάποιες σχέσεις που έχουν ξεπεράσει το σκοπό τους. Ενώ αν μια σχέση έχει κολλήσει στο κενό, μπορεί να τερματιστεί.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι το 2020 ας ετοιμάζονται για το μεγάλο βήμα. Τον γάμο. Όλη σκληρή δουλειά που έχετε κάνει στις σχέσεις σας πρόκειται να αποπληρωθεί. Πολλοί Καρκίνοι θα βρείτε το τέλειο ταίρι σας, ενώ θα προχωρήσετε είτε σε γάμο είτε σε πανέμορφα μακροπρόθεσμα σχέδια με το ταίρι σας.

Λέων

Ετοιμαστείτε για πολλές περιπέτειες το 2020 στον τομέα του σεξ εσείς οι Λέοντες. Απολαύστε όσο μπορείτε τη διασκέδαση, ενώ βάλτε όση ενέργεια έχετε σε αυτό, καθώς πιθανότατα θα θέλετε να βάλετε τις βάσεις για μία πιο μακροπρόθεσμη αγάπη.

Παρθένος

Από όλα τα ζώδια, εσείς οι Παρθένοι θα είστε οι πιο τυχεροί στην αγάπη το 2020. Έχετε περιμένει πολύ εσείς οι Παρθένοι για να συμβεί αυτό - σχεδόν 12 χρόνια. Λόγω του μεγαλύτερου ταξιδιού του Κρόνου, πλανήτη δυσκολίας και ευθύνης, στη ρομαντική σφαίρα σας από το 2017, έχετε αισθανθεί ότι όλες οι σχέσεις σας ήταν πολύ σκληρές. Το πρώτο εξάμηνο του έτους θα είναι γεμάτο με ρομαντικά γεγονότα και μετά τα πράγματα θα επιβραδυνθούν και θα έχετε χρόνο να δείτε τα συναισθήματά σας και να σκεφτείτε ποιος είναι σωστός για εσάς, μακροπρόθεσμα.

Ζυγός

Η ερωτική ζωή του Ζυγού το 2020 θα έχει πολλά σκαμπανεβάσματα, αλλά θα τελικά θα είναι πολύ ισχυρή. Το πρώτο εξάμηνο του 2020 θα είναι αρκετά σέξι για τον Ζυγό, αλλά οι περισσότερες ουσιαστικές σχέσεις ίσως να μην τεθούν σε ισχύ μέχρι το δεύτερο εξάμηνο του έτους. Τον τελευταίο μήνα του 2020, όμως, οι Ζυγοί θα έχουν κάνει μια πραγματικά ισχυρή επιλογή, που θα είναι υπερήφανοι.

Σκορπιός

Το 2020 θα είναι τουλάχιστον συναρπαστικό για εσάς τους Σκορπιούς. Η σχέση σας πρόκειται να τεθεί σε νέες βάσεις, καθώς θα έχετε δει τι πραγματικά αισθάνεστε. Μέχρι το τέλος του χρόνου, ίσως κάποιοι να μην αναγνωρίσετε την αγάπη σας, οπότε προσπαθήστε να μην είστε πολύ στενόμυαλοι.

Τοξότης

Μεγάλες αλλαγές έρχονται το 2020 για εσάς τους Τοξότες. Ο νέος χρόνος θα αλλάξει πολλά δεδομένα της ζωής σας, επανεξετάζοντας κυρίως τις σχέσεις σας. Αυτό που λειτούργησε για εσάς το προηγούμενο έτος, τη νέα χρονιά δεν θα λειτουργεί.  Είναι δικαίωμά σας να αλλάζετε, μην επιτρέπετε όμως σε κανέναν να σας κάνει να αισθάνεστε άσχημα για την προσωπική σας ανάπτυξη.

Αιγόκερως

Για εσάς τους Αιγόκερους πιθανόν το 2020 να γίνει η αγαπημένη χρονιά όλης σας της ζωής. Θα έχετε με το μέρος σας τον πλανήτη Δία και θα παραμείνει καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Χρησιμοποιήστε το 2020 για να ρυθμίσετε τα σχέδια που θέλετε να διαρκέσουν τουλάχιστον για τα επόμενα 12 χρόνια.

Υδροχόος

Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν εξυπηρετούν πια τον Υδροχόο, και αυτό πρόκειται να αλλάξει. Θα απελευθερωθείτε από οτιδήποτε τοξικό, ενώ θα αναζητήσετε ανθρώπους που τελικά θα μείνουν στο πλευρό σας μακροπρόθεσμα. Μπορεί να υπάρξουν τεταμένες καταστάσεις και ένταση, αλλά θα οδηγηθείτε σε μια πιο υγιέστερη και γεμάτη ευτυχία σχέση.

Ιχθείς

Το σύμπαν λέει ότι ήρθε η ώρα να ανοίξετε εσείς οι Ιχθείς την καρδιά σας πιο βαθιά από ποτέ. Ανοίξτε τα μάτια σας σε κάθε ομορφιά που θα σας προσφέρει ο κόσμος και μην καθίσετε να περιμένετε. Το 2020 είναι το έτος που θα πρέπει να κυνηγήσετε το όνειρό σας.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.