ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα περάσουν δύσκολα την Παρασκευή και 13


The Jennettes

12 Δεκεμβρίου 2019

Τα 3 ζώδια που θα περάσουν δύσκολα την Παρασκευή και 13

Εάν είστε ήδη προληπτικός άνθρωπος, τα πράγματα μπορεί να πάνε από το κακό στο χειρότερο αν είστε κάποιο από τα παρακάτω ζώδια. Τα ζώδια που θα έχουν τη χειρότερη Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019, ίσως δεν οφείλεται στην ημέρα αλλά στα άστρα.

Ταύρος: Το παρελθόν σας επιστρέφει γύρω

Εσείς συγχωρείτε ... αλλά δεν ξεχνάτε. Η πανσέληνος στους Διδύμους ενεργοποιεί το δεύτερο σπίτι σας που αναζητά την απόλαυση των χρημάτων, των αξιών και της αυτοπεποίθησης. Το 12ο σπίτι σας έχει να κάνει με τις προηγούμενες ζωές σας και την ικανότητά σας να συγχωρείτε. Είστε πρόθυμοι να συγχωρήσετε τον εαυτό σας και εκείνους που σας κατηγόρησαν;

Παρθένος: Κάνετε πολλές θυσίες

Είστε πάντα εργατικοί. Είστε συνήθως ο πρώτος που κάνει θυσίες. Ωστόσο, η αυρινή μέρα της Παρασκευής 13ης θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη για εσάς, γιατί η πανσέληνος στους Δίδυμους θα βρεθεί απευθείας στο φιλόδοξο δέκατο σπίτι της καριέρας, εξουσίας και φήμης. Αυτή η πανσέληνος θα έχει μερικές δύσκολες πτυχές, οι οποίες τελικά θα επηρεάσουν το εκφραστικό σας πέμπτο σπίτι της αυθεντικότητας και της ευτυχίας.

Σκορπιός: Προσπαθείτε να βρείτε την ευτυχία σας

Εσείς από όλους γνωρίζετε τα αποτελέσματα της Παρασκευής 13ης, αλλά αυτή η μέρα θα φέρει πιθανώς μια σειρά από καταπιεσμένα αισθήματα στην επιφάνεια. Προσπαθείτε να καταλάβετε αν είστε όντως ευτυχισμένοι κι αυτό που ζείτε είναι αληθινό. Όμως, τώρα είναι η ώρα να ζήσετε και να αρπάξετε τις νέες ευκαιρίες που σας έρχονται.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.