ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που είναι πιθανό να γυρίσουν ξανά στον πρώην τους μέσα στο 2020


The Jennettes

19 Δεκεμβρίου 2019

Τα 3 ζώδια που είναι πιθανό να γυρίσουν ξανά στον πρώην τους μέσα στο 2020

Ένας χωρισμός είναι πάντα επώδυνος και όταν συμβαίνει κανείς δεν ξέρει αν θα υπάρξει επανασύνδεση.

Στην πραγματικότητα, υπάρχουν τρία ζώδια που μπορούν να προσβλέπουν σε επανασύνδεση, συμφιλίωση και επανάληψη της σχέσης κατά τη διάρκεια του νέου έτους. Ποια είναι αυτά τα ζώδια;

Λέων

"Make love, not war" ισχύει για εσάς τους Λέοντες για το νέο έτος. Εάν και το εγώ σας χτυπήθηκε κατά τη διάρκεια του χωρισμού, το 2020 ίσως αποτελεί το ιδανικό έτος για συγχώρεση και τελικά για επανασύνδεση, αναγνωρίζοντας πολλά από τα προβλήματα του παρελθόντος. Η δεύτερη ευκαιρία που θα δώσετε στη σχέση σας, θα γεμίσει τις δυνατές καρδιές σας με αγάπη και ευτυχία

Παρθένος

Ο Ποσειδώνας πρόκειται να περάσει από το τέταρτο σπίτι του σπιτιού και της οικογένειάς σας, οπότε η επιρροή θα μπορούσε να σας κάνει να δράτε με περισσότερη κατανόηση στις σχέσεις σας. Θα επανεξετάσετε τις προηγούμενες επιλογές σας και θα αρχίσετε να σκεφτεστε τα πράγματα που πήγαν στραβά. Δεδομένου ότι θα είστε υπό την επήρεια του Κρόνου, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να επιστρέψετε στον πρώην σας και όλο αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια σταθερή και μακροχρόνια σχέση.

Ιχθείς

Το 2020, οι Ιχθείς θα έχουν πραγματικά καλές ευκαιρίες να φέρουν έναν πρώην πίσω στη ζωή τους. Οι καταστάσεις που έρχονται για εσάς φέτος θα σας κάνουν να αμφισβητήσετε τις κρίσιμες αποφάσεις που κάνατε στο παρελθόν και θα σας οδηγήσουν στη συνέχεια να ανοίξετε εκ νέου κεφάλαια που κάποτε κλείσατε.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.