ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα περάσουν πιο δύσκολα τον χειμώνα


The Jennettes

20 Δεκεμβρίου 2019

Τα 3 ζώδια που θα περάσουν πιο δύσκολα τον χειμώνα

Το φετινό χειμωνιάτικο ηλιοστάσιο ξεκινά στις 21 Δεκεμβρίου, την ίδια μέρα που ο ήλιος εισέρχεται στον Αιγόκερω. Μετά από όλα όσα πέρασαν, οι Αιγόκεροι μπορούν να είναι πιο ρεαλιστικοί με τους στόχους τους - και αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό.

Ο χειμώνας δεν είναι πάντα τόσο μαγικός όσο φαίνεται. Παρά τις εορταστικές εκδηλώσεις, η παγωμένη εποχή αποτελεί ένα σύμβολο του θανάτου και της αναγέννησης. Ποια είναι τα ζώδια που θα περάσουν πιο δύσκολα τον φετινό χειμώνα;

Δίδυμοι

Ήρθε η ώρα να ωριμάσετε εσείς οι Δίδυμοι. Την πρώτη μέρα του χειμερινού ηλιοστασίου, ο ήλιος θα ενταχθεί στην Αφροδίτη, τον Δία, τον Κρόνο, τον Πλούτωνα  μέσω του ερωτικού ογδόου σπιτιού του σεξ και του μετασχηματισμού. Αν έχετε να αντιμετωπίσετε την εξόφληση ενός χρέους ή ίσως τη σκέψη για ένα δάνειο για ένα επιχειρηματικό εγχείρημα, βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει σωστά τη δουλειά σας.

Ζυγός

Μη φοβάστε να κοιτάξετε προς τα μέσα σας, Ζυγοί. Η πρώτη μέρα του χειμώνα πιθανότατα θα φέρει το μυαλό σας στα οικογενειακά θέματα. Εργάζεστε σε αυτό για αρκετό καιρό τώρα, ξέρετε τι χρειάζεται να κάνετε και κάνετε τα πάντα για να βεβαιωθείτε ότι το φροντίζετε. Το φεγγάρι θα είναι επίσης στο Σκορπιό, ενεργοποιώντας το δεύτερο σπίτι του εισοδήματος, των αξιών και της αυτοεκτίμησης, επομένως πιθανότατα θα ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα.

Υδροχόος

Αφήστε όλα να πάνε με τη ροή εσείς οι Υδροχόοι. Τι αντιστέκεστε; Τι πρέπει να αντιμετωπίσετε μετά από χρόνια καταστολής; Είναι γνωστό ότι δεν είστε οπαδοί της συζήτησης συναισθηματικών θεμάτων, πόσο μάλλον να τα αντιμετωπίζετε από πρώτο χέρι. Απολαύσατε τη μοναξιά σας καθυστερημένα; Εάν χρησιμοποιηθεί με σύνεση, αυτό θα μπορούσε να είναι ένας εξαιρετικά παραγωγικός χρόνος για εσάς, ειδικά για το πνεύμα σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.