ΖΩΔΙΑ

Τα τρία ζώδια που νιώθουν τον μεγαλύτερο θυμό μετά τον χωρισμό


The Jennettes

22 Δεκεμβρίου 2019

Τα τρία ζώδια που νιώθουν τον μεγαλύτερο θυμό μετά τον χωρισμό

Εάν είστε στα πρόθυρα του χωρισμού και έχει φτάσει η στιγμή που πρέπει να το ανακοινώσετε στον σύντροφό σας, τότε θα ήταν καλό να προσέξετε λίγο παραπάνω το πώς θα το χειριστείτε εάν η σχέση σας ανήκει σε ένα από τα παρακάτω ζώδια. 

1. Κριός

Ο Κριός φημίζεται για τον δυναμισμό και την υπερηφάνεια του γι' αυτό εάν έχετε πάρει απόφαση να χωρίσετε μαζί του, καλύτερα να προσέξετε πώς θα ανακοινώσετε την είδηση. Το πιο πιθανό είναι να λάβετε ισχυρές εκρήξεις οργής και θυμού, που θα συνεχιστούν για πολύ καιρό μετά τον χωρισμό.

2. Καρκίνος 

Εάν έχετε αποφασίσει να χωρίσετε έναν Καρκίνο, τότε πρέπει να είστε προετοιμασμένοι ότι θα έρθετε αντιμέτωποι με τις "δαγκάνες" του. Ο Καρκίνος είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα ζώδια, που ανοίγεται πολύ δύσκολα στην επόμενη σχέση, ειδικά εάν έχει πληγωθεί από την προηγούμενη, γι' αυτό μπορεί να ακούσετε πολύ σκληρά λόγια κατά την είδηση του χωρισμού.

3. Σκορπιός

Ο Σκορπιός δίνει τα πάντα σε μία σχέση εάν αγαπήσει και φημίζεται για την πίστη απέναντι στον σύντροφό του. Γι΄αυτό ακριβώς, στην ανακοίνωση του χωρισμού, ένας τυπικός Σκορπιός μπορεί να νιώσει μεγάλο πόνο που θα εκδηλωθεί με οργή και μίσος. Οπότε πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για εκρήξεις έντονων αρνητικών συναισθημάτων!

Ωστόσο, εάν έχετε πάρει απόφαση να χωρίσετε, τα παραπάνω στοιχεία δεν σημαίνει πως πρέπει να σας αποτρέψουν από την απόφασή σας, καθώς οι αντιδράσεις μετά από κάθε σχέση είναι σχεδόν πάντα έντονες και επεισοδιακές. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.