ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που θα κάνουν τη δυσκολότερη αρχή το 2020


The Jennettes

27 Δεκεμβρίου 2019

Τα 4 ζώδια που θα κάνουν τη δυσκολότερη αρχή το 2020

Όλοι θέλουν να ξεκινήσουν το νέο έτος με καλούς οιωνούς. Πόσο μάλλον όταν είναι καιρός για νέα ξεκινήματα και αλλαγές,  κοιτάζοντας μπροστά για τους επόμενους 12 μήνες.

Αλλά για ορισμένα ζώδια, η αρχή του 2020 θα είναι λίγο πιο δύσκολη λόγω σύμφωνα με την αστρολογία. Ποια ζώδια θα είναι αυτά;

Κριός

Ο Κριός είναι το ζώδιο που πραγματικά ξέρει τι θέλει και μπορεί να απογοητεύεται, όταν υπάρχει ασάφεια. Του αρέσει να έχει στο μυαλό του στόχους και ένα σαφές μονοπάτι. Μπορεί να περάσει από αυτές τις δύσκολες στιγμές, όμως, κάνοντας ένα διάλειμμα. Είναι σημαντικό να δει τι είναι πραγματικά σημαντικό και τι δεν είναι. Αν γίνει αυτό, τότε το 2020 προβλέπεται έτος ανάπτυξης για τον Κριό.

Ταύρος

Το 2020 βρίσκει τον Ουρανό, τον πλανήτη της χαοτικής αλλαγής, στον Ταύρο. Επειδή ο Ταύρος τείνει να απολαμβάνει πράγματα που είναι σταθερά, σταθερά και άνετα, ο Ουρανός μπορεί πραγματικά να κάνει τα πράγματα μεταβλητά. Η ζωή του, η οποία είναι πάντα δομημένη με μια γνωστή ρουτίνα, μπορεί να αρχίσει να γίνεται απρόβλεπτη. Και θα μπορούσε να αρχίσει να επηρεάζει τα πάντα γύρω από αυτά, από τη δουλειά μέχρι και τις σχέσεις. Ωστόσο, υπάρχουν καλά νέα, καθώς η σκληρή έναρξη του 2020 θα καταλήξει να είναι ένα μάθημα για τον Ταύρο.

Ζυγός

Για να προχωρήσουμε περισσότερο σε αυτό που συμβαίνει αστρολογικά στις αρχές του 2020, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι ο Πλούτωνας και ο Κρόνος αλλάξουν θέσεις, κάτι μπορεί να προκαλέσει κάποια δυσφορία για τα ζώδια του αέρα και φωτιάς. Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Ζυγός, το ζώδιο του αέρα, να ξεκινήσει δύσκολα το 2020. Ο Ζυγός συνήθως θέλει τα πράγματα να είναι ισορροπημένα, έτσι ώστε να αισθάνεται ασφάλεια και σιγουριά. Η έναρξη του νέου χρόνου θα είναι κάπως μεταβλητή για τον Ζυγό, όμως στην πορεία φαίνεται ότι τα πράγματα και οι καταστάσεις θα βελτιωθούν.

Αιγόκερως

Φυσικά, με αρκετούς μεγάλους πλανήτες που αλλάζουν θέση στον Αιγόκερω αυτόν τον Ιανουάριο, είναι λογικό ότι και οι ίδιοι οι Αιγόκεροι θα επηρεαστούν. Θα αισθανθούν ότι η ζωή τους δεν είναι σε καλό δρόμο. Για ένα ζώδιο, όπως οι Αιγόκεροι, που εκτιμούν τη σκληρή δουλειά και τη φιλοδοξία, ίσως αισθάνονται χαμένοι για λίγο, καθώς καταλαβαίνουν τι πρόκειται να ακολουθήσει. Παρόλο που αυτές οι μετακινήσεις των πλανητών είναι δύσκολες, μάθετε να ακούτε και να ενσωματώσετε αυτό που προσφέρεται, ακόμα κι αν δεν είναι αυτό που θα θέλατε αρχικά.

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.