ΖΩΔΙΑ

Τα 3 πιο εγκεφαλικά ζώδια - Πως θα γοητεύσετε το μυαλό τους


The Jennettes

4 Ιανουαρίου 2020

Τα 3 πιο εγκεφαλικά ζώδια - Πως θα γοητεύσετε το μυαλό τους

Από την ώρα που ξυπνάμε μέχρι την ώρα που κοιμόμαστε, πάντα χρειάζεται να κάνουμε κάτι, να πάρουμε πληροφορίες, να σκεφτούμε και να δεχθούμε εγκεφαλικά ερεθίσματα. Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που μπορούν να εμπνευστούν και να κάνουν τις δουλειές τους χωρίς να έχουν ένα εγκεφαλικό κίνητρο κι ερέθισμα, ενώ κάποιοι άλλοι αν δεν το έχουν, μπορούν να περάσουν όλη την μέρα στον καναπέ. Ποιοι είναι αυτοί;

Κριός

Ο Κριός χρειάζεται ερέθισμα, αλλά μόλις βρει τον ρυθμό του μπορεί να διανύσει μεγάλη απόσταση. Μπορεί να μην σηκωθεί εύκολα το πρωί από το κρεβάτι, όμως μετά τον καφέ, τις ειδήσεις, τα κουτσομπολιά, τον θόρυβο ή το σεξ που χρειάζεται, θα είναι πανέτοιμος. Οι Κριοί είναι άνθρωποι που εμπνέονται αλλά χρειάζεται να πάρουν πρώτα το εγκεφαλικό τους ερέθισμα.

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι χρειάζονται εγκεφαλική διέγερση γιατί δεν μπορούν να εμπνευστούν μόνοι τους. Ένας Δίδυμος μπορεί πολύ εύκολα να κάτσει στο κρεβάτι όλη μέρα, να χάσει ευκαιρίες και να μην κάνει τίποτα με τη ζωή του. Για να βγουν από αυτό χρειάζεται ένας άλλος άνθρωπος να τους προσφέρει εγκεφαλικά ερεθίσματα και να τους παροτρύνει.

Σκορπιός

Το μυαλό του Σκορπιού είναι κοφτερό και υπολογιστικό. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται τροφή, και μάλιστα καλή. Τι διεγείρει το μυαλό του Σκορπιού; Το σεξ, η βία, η σύγκρουση... Ένας Σκορπιός που βαριέται είναι σαν μια βόμβα που περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να εκραγεί και να παρασύρει τα πάντα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.