ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που δίνουν τα καλύτερα φιλιά


5 Ιανουαρίου 2020

Τα 3 ζώδια που δίνουν τα καλύτερα φιλιά

Ένα φιλί είναι πολύ σημαντικό για να δημιουργηθεί μια σχέση, κάποια ζώδια ξεχωρίζουν όμως γιατί φιλάνε με περισσότερο πάθος.

Ταύρος
Με την Αφροδίτη στο τιμόνι, ο Ταύρος είναι φυσικό να έχει ένα φετίχ με τα φιλιά. Είναι σαν το φιλί να του δείχνει τα αληθινά συναισθήματα του άλλου. Είναι κατά βάση ρομαντικός τύπος και μπορεί από ένα και μόνο φιλί να ξενερώσει και να χαλαστεί, με αποτέλεσμα να μην προχωρήσει σε σχέση ή ακόμη και στην ίδια την ερωτική πράξη. Καθώς το έχει αναγάγει σε επιστήμη, το συγκεκριμένο ζώδιο ξέρει καλά να χρησιμοποιεί το στόμα του.

Κριός
Το ζώδιο του Κριού είναι παθιασμένο και ερωτικό. Το φιλί του είναι απρόβλεπτο και αισθησιακό. Θέλει να φιλήσει το σύντροφό του την ώρα που το επιθυμεί, κι ας βρίσκεται σε ακατάλληλο χώρο. Ξέρει να ασκεί μία γοητεία πάνω στους άλλους και αυτό το βγάζει και στο φιλί του.

Τοξότης
Περιπετειώδης στη ζωή, περιπετειώδης και στο φιλί του! Για τον Τοξότη το φιλί είναι ένα σύμβολο. Μερικές φορές είναι σύμβολο χαράς, άλλες ανεμελιάς, άλλες αγάπης ή πειράγματος. Του αρέσει να παίζει με το σύντροφό του και μέσα στη χαζοχαρούμενη ατμόσφαιρα που φτιάχνει, πετάει φιλιά δεξιά και αριστερά. Τα φιλιά του είτε είναι μικρά και χαριτωμένα, είτε είναι παθιασμένα και γεμάτα υποσχέσεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.