ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που θα περάσουν πιο δύσκολα τον Ιανουάριο


The Jennettes

6 Ιανουαρίου 2020

Τα ζώδια που θα περάσουν πιο δύσκολα τον Ιανουάριο

Το 2020 μπήκε και ήδη ορισμένα ζώδια νιώθουν τις αλλαγές να έρχονται.

Όμως για κάποια ζώδια ο μήνας Ιανουάριος θα είναι αρκετά δύσκολος σύμφωνα με την αστρολογία. Ποια ζώδια είναι αυτά;

Δίδυμος

Δεν είναι ότι πρόκειται για έναν δύσκολο αστρολογικά μήνα, αλλά θα μπορούσε να είναι κάπως δύσκολος για εσάς, τους Διδύμους. Κάποιοι από εσάς θα μπορούσαν να βρίσκονται στη διαδικασία της μετεγκατάστασης, ενώ άλλοι θα κάνετε τα πράγματα πιο επίσημα με τον σύντροφό σας. Όποια και αν είναι η περίπτωση, αυτός θα είναι ο μήνας όπου θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναπτυχθείτε και να επεκταθείτε ψυχικά, σωματικά και πνευματικά.

Ζυγός

Για εσάς τους Ζυγούς έρχονται πολλές αλλαγές όσον αφορά στην επικοινωνία αλλά και στα επαγγελματικά σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Τι χρειάζεται να ξανασχεδιάσετε στην επαγγελματική σας ζωή; Πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτόν τον τομέα καθώς καθορίζει τη ζωή σας και το είναι σας

Υδροχόος

Ο μήνας Ιανουάριος για εσάς τους Υδροχόους θα είναι λίγο πιο δύσκολος, καθώς θα πρέπει να εστιάσετε στην ατομικότητα και την αίσθηση του εαυτού σας. Ποιοι είστε και τι θέλετε να αφήσετε πίσω σας; Είναι μερικά από αυτά που αναρωτιέστε αυτή την περίοδο. Κι αν δυσκολεύεστε να πορευθείτε ήρθε η στιγμή να ζητήσετε βοήθεια, να είστε ανοιχτοί με  τους άλλους και συζητάτε αυτά που σας προβληματίζουν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.