ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα περάσουν όμορφα αυτή την εβδομάδα


The Jennettes

13 Ιανουαρίου 2020

Τα 3 ζώδια που θα περάσουν όμορφα αυτή την εβδομάδα

Η εβδομάδα ξεκινά με την Αφροδίτη να μπαίνει στους Ιχθείς και τον ρομαντισμό να εκτοξεύεται.

Ενώ μέχρι τις 16 Ιανουαρίου ο Ερμής- ο πλανήτης της επικοινωνίας - θα εισέλθει στον εκκεντρικό και ανθρωπιστικό Υδροχόο, ενθαρρύνοντας την κοινωνικότητα και την ειλικρίνεια. Επιπλέον, για κάποια ζώδια η συγκεκριμένη εβδομάδα θα είναι υπέροχη, ποια είναι αυτά;

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα το καλλιτεχνικό σας αίσθημα για εσάς τους Παρθένους δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Υπάρχει ένα δημιουργικό έργο που σκάει μέσα σου. Είναι αυτή η ιστορία που πάντα θέλατε να γράψετε; Αυτό το αριστούργημα που πάντα θέλατε να ζωγραφίσετε; Ήρθε η στιγμή να το κάνετε. Αδράξτε τις ευκαιρίες που σας προσφέρονται και γίνεται πιο κοινωνικοί.

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, πραγματικά φτάνετε στο σημείο που καταλαβαίνετε ποιοι πραγματικά είστε, εσείς οι Αιγόκεροι. Τα ελαττώματά σας, τα δυνατά σας σημεία, οι αδυναμίες σας και τα ταλέντα σας είναι όλα εμφανή, βοηθώντας σας να καταλάβετε τον εαυτό σας μέσα και έξω. Περάστε χρόνο αναγνωρίζοντας αυτά που πρέπει να κάνετε.

Ιχθείς

Δεν υπάρχει τίποτα που αγαπάτε περισσότερο από την ονειροπόληση, την αγάπη και τη φαντασία, εσείς οι Ιχθείς. Αυτή την εβδομάδα, η Αφροδίτη εισέρχεται στους Ιχθείς και γεμίζει τη ζωή σας με αρκετή μαγεία για να ικανοποιήσει όλους τους πόθους σας. Προετοιμαστείτε για νέες συναρπαστικές εμπειρίες σχέσεων, δημιουργικές καταστάσεις και ευκαιρίες να χαλαρώσετε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.