Τα 3 ζώδια που πρέπει να προσέχουν αυτή την την εβδομάδα

The Jennettes
Δευτέρα 20 Ιανουάριος 2020

Όλα είναι προσωρινά και ακόμη κι αν η περίοδος του Υδροχόου αντιπροσωπεύει μια περίοδο έντασης, σύγκρουσης και ανησυχίας, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι αυτές οι προκλήσεις απλά σας προετοιμάζουν για κάτι πιο όμορφο, που πρόκειται να ακολουθήσει.

Τα ζώδια που πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα είναι τα παρακάτω:

Κριός

Εσείς οι Κριοί είστε στη μέση ενός ενδοσκοπικού και εσωστρεφούς ελέγχου. Ακριβώς επειδή αντιλαμβάνεστε κάτι αληθινό, δεν σημαίνει ότι είναι. Υπάρχει μια πιθανότητα ότι τα συναισθήματά σας μπορεί να σας οδηγήσουν σε σύγκρουση αυτή την εβδομάδα, οπότε προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικοί. Αν μπορείτε να εργαστείτε μέσα από τις σκέψεις σας, μπορεί να διαπιστώσετε ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται.

Καρκίνος

Φεύγετε, εσείς οι Καρκίνοι, από έναν προορισμό και κατευθύνεστε στον επόμενο, αλλά ίσως δεν είστε ακριβώς σίγουροι πού πηγαίνετε και αυτή η αβεβαιότητα θα μπορούσε να αισθάνεται τρομακτική. Δώστε στον εαυτό σας κάποιο χρόνο για να ξεκουραστείτε και να αναρρώσετε. Δεν χρειάζεται να λύσετε όλα τα προβλήματα του κόσμου εν μία νυκτί. Αφήστε τον χρόνο να κάνει τη δουλειά του και να υπομείνει. Όλα θα αρχίσουν να έχουν νόημα αρκετά σύντομα.

Σκορπιός

Μερικές φορές, χρειάζεστε, εσείς οι Σκορπιοί, ένα ζεστό φλιτζάνι σοκολάτα, ένα μαραθώνιο της αγαπημένης σας τηλεοπτικής σειράς και μια αγκαλιά. Και ξέρετε, τι; Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα λάθος σε αυτό. Μπορεί να αισθάνεστε πιο συναισθηματικά από το συνηθισμένο αυτήν την εβδομάδα, οπότε κάνετε ό, τι καλύτερο μπορείτε για να ορίσετε σταθερά όρια με τους άλλους και να φροντίστε τον εαυτό σας με τον τρόπο που χρειάζεστε.