Τα ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο από τη νέα Σελήνη

The Jennettes
Τρίτη 21 Ιανουάριος 2020

H νέα Σελήνη θα λάβει χώρα την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου. Και ενώ τα περισσότερα νέα φεγγάρια είναι γεμάτα με ευκαιρίες για να μετατρέψετε τις σκέψεις και την ενεργητικότητα σας προς το καλύτερο, αυτό το νέο φεγγάρι είναι υπό την επίδραση του Υδροχόου και του Ουρανού και ο συνδυασμός μπορεί να είναι εκρηκτικός για μερικούς.

Ενώ δεν υπάρχουν μακροπρόθεσμες επιπτώσεις για τα οποίες πρέπει να ανησυχεί κανείς, κάποια ζώδια θα πρέπει να προσέχουν τις ακραίες διαθέσεις, το άγχος, την ανασφάλεια και τη γενική αβεβαιότητα, χάρη στην απρόβλεπτη φύση του Υδροχόου και τη συναισθηματική αστάθεια του Ουρανού.

Τα ζώδια που δεν επηρεάζονται εύκολα από αυτές τις επιρροές θα είναι στην πραγματικότητα σε θέση να έρθουν σε επαφή με τα συναισθήματά τους, να πάρουν τολμηρές αποφάσεις και να σχεδιάσουν τον επόμενο μήνα με ένα επίπεδο πνεύματος και εστίασης που είναι σπανίως εφικτό. Ποια είναι τα ζώδια, όμως, που θα επηρεαστούν λιγότερο από τη νέα σελήνη;

Δίδυμος

Αυτό το νέο φεγγάρι θα ανοίξει το μυαλό σας, Δίδυμοι. Αφήστε την ψυχή σας να μεγαλώσει αυτή τη στιγμή και δώστε στον εαυτό σας τους πόρους για να εξερευνήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο και τις σκέψεις σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Καρκίνος

Ενώ άλλα σημάδια μπορεί να συγκρατηθούν από προσωπικά θέματα, εσείς οι Καρκίνοι, αισθάνεστε πραγματικά επικεντρωμένοι στο μέλλον. Απλά μην προσπαθήσετε να πάρετε πάρα πολύ από τον εαυτό σας. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να συνεργαστείτε για τη μετακίνηση της ζωής σας προς τα εμπρός.

Τοξότης

Υπάρχουν πολλές σκέψεις και συναισθήματα που κρατάτε, εσείς οι Τοξότες. Ενώ έχετε την τύχη, επειδή αυτό το φεγγάρι θα σας παροτρύνει να μιλήσετε με το μυαλό σας, να αποκτήσετε την εμπιστοσύνη που χρειαζόσασταν.