ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που είναι πιο πιθανό να αρραβωνιαστούν μέσα στο 2020


The Jennettes

22 Ιανουαρίου 2020

Τα 3 ζώδια που είναι πιο πιθανό να αρραβωνιαστούν μέσα στο 2020

Το 2020 έχει ήδη δείξει τις προθέσεις του με τις αλλαγές που έρχονται σε όλους τους τομείς. 

Και ανεξάρτητα από τη ρομαντική σας κατάστασή, είναι φυσικό να σκέφτεστε το νέο έτος και μία ενδεχόμενη πρόταση γάμου. Φυσικά, αν είστε ένα από τα τρία ζώδια που πιθανότατα θα επισημοποιήσουν τη σχέση τους το 2020, η ξεχωριστή αυτή μέρα μπορεί να έρθει νωρίτερα από αργότερα. Ποια ζώδια είναι αυτά που πρόκειται να κάνουν πιο επίσημα τα πράγματα με τον σύντροφό τους;

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι γνωστό ότι παίρνουν το χρόνο τους για κάθε τους μεγάλη απόφαση και τείνουν να κινούνται σιγά-σιγά σε θέματα καρδιάς. Όμως, με τον Ουρανό στον Ταύρο, μπορεί να εκπλαγείτε από το πόσο εύκολα οι Ταύροι θα καλωσορίσουν τα νέα δεδομένα. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι το τέλος τους 2020 οι Ταύροι είναι πιθανό να πάρουν τη μεγάλη απόφαση και να αγοράσουν το πολυπόθητο δαχτυλίδι, κάνοντας τα πράγματα ακόμη πιο επίσημα. 

Παρθένος

Ο Παρθένος συμπαθεί τη σταθερότητα και την αξιοπιστία. Και ενώ είναι πιθανό τα ζώδια της Παρθένου να πάνε τη σχέση στο επόμενο επίπεδο σε οποιοδήποτε έτος, το 2020 μπορεί να είναι ιδανική στιγμή για να μπορέσουν πραγματικά να ξεπεράσουν όποια εμπόδια. Το 2020, τόσο ο Κρόνος όσο και ο Πλούτωνας θα είναι στον Αιγόκερω, δηλαδή η δομή και η εξέλιξη είναι στο μέλλον. Με την υποστήριξη του Κρόνου και του Πλούτωνα, οι Παρθένοι μπορεί να νιώσουν έτοιμοι να επισημοποιήσουν τη σχέση τους με μια πρόταση.

Σκορπιός

Μην ξεγελιέστε από τη στοργική συμπεριφορά τους, οι Σκορπιοί αγαπούν να είναι ερωτευμένοι και ελπίζουν σε μακροχρόνιες και σταθερές σχέσεις. Το 2020 είναι το έτος που μπορεί να βοηθήσει τους Σκορπιούς να αφήσουν κάποιες από τις ανησυχίες τους και να αρχίσουν να εμπιστεύονται πραγματικά τους ανθρώπους που αγαπούν. Το 2020 μπορεί να εμπνεύσει τους Σκορπιούς να αναπτυχθεί με νέους τρόπους πιο επίσημους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.